Provkör sommaren på Båtmässan!

  • 23 Oct - 1 Feb

från 968:-/vuxen*

*paketpris

På Båtmässan finns över 425 båtar, ett stort utbud av utrustning och tillbehör för motorbåt, segling och sportfiske. Här träffar du över 300 utställare som står till ditt förfogande för att hjälpa dig med ditt nästa båtköp, ger dig tips om underhåll och service samt erbjuder dig mängder av prylar som gör ditt båt- och vattenliv ännu bättre.

Vi erbjuder ett komplett hotellpaket med entré och vår berömda King Size räksmörgås. Ta hissen från hotellrummet till mässan, det blir inte bekvämare än så!

Läs mer om Båtmässan i Göteborg

För familjer

Missa inte Barnens Båtmässa, maskoten Hugo tar med barnen på aktiviteter där dom bland annat får bli båtbyggare för en dag eller hänga med på en spännande skattjakt. Du och familjen kan även kombinera Båtmässan med ett besök hos vår coola granne Universeum, Nordens största vetenskapscentrum, som ligger mittemot mässan.

I samband med din bokning lägger du smidigt till entré till Universum, självklart till rabatterat pris. Läs mer om vad vi erbjuder våra yngsta gäster på Barnen på Gothia Towers


Paketet innehåller:

  • En övernattning i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • King Size räkmacka & 33cl mineralvatten (serveras på mässan, alternativ finns för allergiker)
  • 1 dagsentré till Båtmässan (ankomstdagen)

Pris: från 968:-/vuxen* i Standard Small dubbelrum, övriga rumstyper mot tillägg. (Medföljande barn går in gratis på mässan men mat betalas separat i restaurangen).

Datum: Erbjudandet gäller den 1-9 februari 2020. Enkelrum eller extranätter mot tillägg. Erbjudandet gäller i mån av plats med reservation för ev. ändringar.

Info: Detta paket bokas online. Förskottsbetalning sker då i samband med bokningen.  Vi önskar ev. avbokning senast 14 dagar innan ankomst. Bokningen är därefter bindande.

BOKA

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till BÅTMÄSSAN och Gothia Towers!