Provkör sommaren på Båtmässan

  • 30 Oct - 12 Feb

från 995:-/vuxen*

*paketpris

Vi erbjuder ett hotellpaket med entré till Båtmässan och vår berömda King Size räkmacka. Ta hissen från hotellrummet till mässan, det blir inte bekvämare än så.

På Båtmässan finns allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare. På plats träffar du hundratals utställare och här finns det ett brett utbud av båtar, tillbehör och utrustning till båt och besättning. Det finns något för alla som är intresserad av vattenliv: båtägare, båtentusiaster, barnfamiljer, fiskeintresserade, pryltokiga vattenälskare och nyfikna nybörjare.

Läs mer om Båtmässan i Göteborg

Barnens båtmässa
På Båtmässan finns massor av aktiviteter för de yngre. Det finns ett piratland där de yngsta besökarna kan bygga sitt eget piratskepp. På mässan finns också en skattjakt där man ska hitta hemliga klistermärken som är gömda bland utställarna. Andra roliga aktiviteter är prova-på-poolen och dykpoolen, som byggs upp inne på mässan, där lite större barn kan testa att dyka.
Du och familjen kan även kombinera Båtmässan med ett besök hos vår coola granne Universeum, Nordens största vetenskapscentrum, som ligger mittemot mässan. I samband med din bokning lägger du smidigt till entré till Universum om så önskas.
Läs mer om vad vi erbjuder våra yngsta gäster på Barnen på Gothia Towers


Paketet innehåller:

  • En övernattning i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • King Size räkmacka (serveras på mässan, alternativ finns för allergiker)
  • 1 dagsentré till Båtmässan (ankomstdagen)

 

Pris: från 995:-/vuxen* i Standard Small dubbelrum, övriga rumstyper samt enkelrum mot tillägg. (Medföljande barn upp till 12 år går in gratis på mässan men mat betalas separat i mässrestaurangen).

Datum: Erbjudandet gäller den 4-12 februari 2023. Enkelrum eller extranätter mot tillägg. Erbjudandet gäller i mån av plats med reservation för ev. ändringar.

Info: Detta paket bokas online. Anmäl eventuell matallergi vid bokningstillfället i rutan ”meddelande till hotellet”.
Förskottsbetalning sker då i samband med bokningen.  Vi önskar ev. avbokning senast 14 dagar innan ankomst. Bokningen är därefter bindande.

BOKA RUM

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med 1 extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.
Mail: [email protected]
Tel: 031-750 88 10

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till BÅTMÄSSAN och Gothia Towers!