Bo kusligt nära Halloween på Liseberg

  • 14 Sep - 6 Nov

10% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Under årets Halloween på Liseberg har ännu en ruskig höststorm ställt allt på ända i parken. I stöket väntar allt från kalla kårar för de stora till mer bus än någonsin för de minsta. Så gör dig redo för skrämmande roligheter när du besöker nöjesparken när höstmörkret faller – välj fritt bland skräck, åk och skratt.

Entrébiljetter & åkpass förbokas på liseberg.se

Även i år bokar du ditt besök och köper entrébiljett och åkpass online på www.liseberg.se. Detta för att det finns ett begränsat antal platser per dag. På Lisebergs hemsida hittar du allt du behöver veta inför ditt besök.

På Gothia Towers bor du riktigt nära Liseberg, 59 meter för att vara exakt, och kan vara först på plats på nöjesparken. Även smidigt för den som vill hem och vila fötterna lite före resten av familjens entusiaster. Även på hotellet finns det mycket kul för barnen. Vad sägs tex om shuffle, pingis, tik tok corner, lekrum med mera. Här kan du läsa mer om vårt barnaktivitetsutbud >>

Har du tid för en barnfri stund rekommenderar vi varmt ett besök på Upper House Spa, högt upp i vårt mittersta torn. En avslappnande oas med pooler, bastur, hamam, behandlingar med mera. Allt till en magisk utsikt över staden.

Våra restauranger och barer erbjuder säsongsanpassad mat & dryck för både liten och stor. Nu har även vår nya restaurang Corner öppnat med ett brett matutbud och desserter med en twist. Här kan du även spela shuffle och dart och se livesport på TV.

I erbjudandet ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Smarrig hotellfrukost
  • Gym

 

Erbjudande: 10% rabatt på hotellrummet* för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. Ord. pris om du inte är medlem.  Gäller på alla rumskategorier på Gothia Towers (ej Upper House) i mån av plats.

Period: Halloween på Liseberg, 7 oktober till 6 november 2022. Lisebergs öppettider hittar du på Lisebergs hemsida >>

Info: Kom ihåg att boka ditt besök före ankomst på www.liseberg.se.

BOKA RUM

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med 1 extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.

[email protected]
031-7508810

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till Halloween på Liseberg och Gothia Towers!