Miljövänlig Platinacertifiering till Gothia Towers

Gothia Towers har uppnått högsta nivå, Platina, i TripAdvisors Miljöledarprogram. Miljöledarprogrammet hjälper resenärer över hela världen att göra miljövänligare resor genom att lyfta fram hotell som tillämpar miljövänliga metoder.

För att kunna vara en del av TripAdvisors miljöledarprogram måste verksamheterna uppnå ett antal miljöstandarder. Ju fler miljövänliga metoder en verksamhet tillämpar desto högre bedöms dess status. De olika statusarna är brons, silver, guld och platina.
– Vi är jätteglada och stolta över att vi fick Tripadvisors Platinastatus – dag är det endast 6 hotell i Sverige som har det. Det är en bra service för alla miljömedvetna resenärer som kan söka på miljöledande hotell bland alla tusentals hotell som finns. Vi har även ett stort fokus på Hållbaret så detta betyder mycket för oss, säger Elisabeth Thomson, Hotelldirektör på Gothia Towers.

Resenärer kan söka efter verksamheter som har godkänts som Miljöledare på TripAdvisors webbplats och se en detaljerad lista över de miljövänliga metoder som respektive verksamhet använder.

Fakta: TripAdvisors Miljöledarprogram
TripAdvisors Miljöledarprogram har tagits fram med stöd från bland andra FN:s miljöprogram, U.S. Green Building Council, ENERGY STAR®och International Center for Responsible Tourism Canada.
Mer information >>

Miljöledare sve