Gothia Towers är laddat inför sommaren

Sommar i Göteborg betyder mängder av festivaler, sportevenemang, konserter och andra härliga upplevelser. Gothia Towers är det perfekta stället att ladda batterierna på mellan alla aktiviteter. För den som vill maxa sin göteborgssemester finns även massor att uppleva på hotellet.

Varför inte börja dagen med ett träningspass på Upper House Spa och fortsätta med ett dopp i den spektakulära glaspoolen, relax och någon härlig behandling?

För barnfamiljerna finns Kidz at Gothia Towers – ett koncept som bara växer. Liseberg lockar alltid och många familjer väljer att stanna över natten. Hotellets Kidz Ambassadors tar emot barnen och bjuder på mängder av aktiviteter såsom pizzabakning, cupcakedekoration, film, tipspromenad, Tattoo station och pyssel av alla slag. De minsta kan busa och mysa i Kidz Corner och för stora barn finns pingis, shuffleboard, fotbollspel och iWall där de kan utmana någon i ett kul interaktivt spel som till exempel Parkour.
– Barnen älskar Kidz at Gothia Towers och även de vuxna tycker att det är fantastiskt, säger Lena Kallevik, kreativ direktör på Gothia Towers.

Svenska Mässan, som Gothia Towers är en del av, fyller 100 år i år. I The Gallery, konstytan i lobbyn, visas en jubileumsutställning där man får följa mässan under sina händelserika 100 år. Många kändisar och oväntade inslag har dykt upp genom åren och den är väl värd ett besök.

Alla fem restaurangerna har nya somriga menyer och eftersom de alla har olika inriktning finns det garanterat något för alla. Den italienska restaurangen Ristoria stoltserar med en ny uteservering där man kan avnjuta en god måltid eller nöja sig med en drink i solskenet.

Flowers, hotellets butik med blommor, inspiration, design och gåvor är en oas i sig.
– Egentligen behöver man ju inte lämna hotellet, med allt som finns här, men Göteborg är ju en fantastisk stad, så har man nu kommit hit, ska man så klart passa på att uppleva det som staden har att erbjuda, säger Lena Kallevik.

BOKA RUM

 

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!