Park Lane Rock Show (Fullbokat!)

  • 1 May - 1 Jun

från 1693:-/vuxen*

*paketpris

Kvällen inleds med The King – Elvis och de klassiska låtarna som byggde grunden för rock n roll. Spänn fast säkerhetsbältet och åk med på en musikalisk resa från kust till kust, från Guns N Roses i Los Angeles till Bruce Springsteen i New Jersey och allt däremellan.
Hör artisterna berätta historien om den svenska rockmusikens med allt från Sven-Ingvars till Ebba Grön. Självklart avslutar vi med allsång, glitter, gitarrsolon och 80-tals spandex-rock!

Park Lane ligger högst upp på Avenyn högst 10 minuters gångavstånd från Gothia Towers. I den glammiga lokalen har en massa stora artister stått på scen sedan 90-talet. På fredag och lördag kvällar så är det även nattklubb med celebra gäster på besök så som Mick Jagger, Robbie Williams och Bill Gates.

Läs mer om showen på Park Lanes hemsida >>

 

Paketet innehåller: Fullbokat!

  • Del i dubbelrum 1 natt
  • Stor frukostbuffé
  • 3-rättersmeny på Park Lane
  • Biljett till föreställningen

Datum: fredag och lördag 7 september 2018 – 1 juni 2019. Dörrarna öppnas kl.18:30 och showen pågår till 23:00. Därefter förvandlas showkrogen till en av Göteborgs hetaste nattklubbar.

Prisexempel:
från 1713:-/person* i standard dubbelrum.
från 1938:-/person* i delat Sky dubbelrum med milsvid utsikt och frukost på 29:e våningen.

Enkelrum mot tillägg. Erbjudandet gäller i mån av plats med reservation för ev. ändringar.

Info: Detta paket kan bokas fram till 6 veckor före ankomst. Förskottsbetalning sker i samband med bokningen. Avbokning kan göras upp till 6 veckor innan ankomst. 

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Boka
Hotellbokningen
Tel: 031-750 88 10

Välkommen till Park Lane Show och Gothia Towers!