Bo närmast Jul på Liseberg

  • 25 Oct - 30 Dec

10-20% klubbrabatt*

*på alla rumstyper under perioden

Under julen förvandlas Liseberg till ett sagolikt vinterlandskap med magisk julstämning. Så ta varandras händer och gå på klappjakt bland julmarknadens bodar, få upp värmen i vintervakna karuseller och passa på att njuta av julens alla dofter och smaker.

Nyhet!
I årets nyhet Tomtebyn väntar en by byggt helt på dina innersta önskningar. En by fylld av magiska dörrar, lekfullt nisseäventyr, glittrande skratt, klingande bjällror och nissar så snabba att snön yr. Och såklart självaste Tomtefars hus – och nissarnas livliga verkstad. Låt allt det magiska omfamna dig och de dina i en uppriktig önskan om en riktigt god jul!

På Gothia Towers bor du på bekvämt gångavstånd, mitt över gatan, och även här på hotellet väntar en härlig julstämning vill vi lova.

Entrébiljetter förbokas på liseberg.se

Även i år bokar du ditt besök, köper entrébiljett och åkpass online på liseberg.se före ankomst. Detta för att det finns ett begränsat antal platser per dag. På Lisebergs hemsida hittar du allt du behöver veta inför ditt besök.

Här på hotellet finns också en massa kul för barnen att göra, och våra restauranger och barer erbjuder mycket gott för både liten och stor. För att inte tala om frukosten. Över jul förgyller vi frukosten lite extra med tex julskinka, risgrynsgröt, julost, vörtbröd, pepparkakor med mera. Hur gott låter inte det?

Boka gärna ditt middagsbord i förväg på våra restauranger för att säkert få plats. Kanske utmana varandra på en shuffleboard eller dartmatch efter maten? Här kan du läsa mer och boka bord på någon av våra restauranger >>

Hotellets barnaktivitetsutbud hittar du här och vill du ut och njuta av ett juligt Göteborg så finns det fler stämningsfulla tips här: Jul i Göteborg.

I erbjudandet ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Hotellfrukost med juliga inslag
  • Gym
  • Fria barnaktiviteter

 

Erbjudande: 10% rabatt på hotellrummet 19 november-17 december och 20% rabatt på hotellrummet 18-30 december* för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. Ord. pris om du inte är medlem. Gäller på alla rumskategorier på Gothia Towers (ej Upper House) i mån av plats.

Period: Jul på Liseberg 19 november till 30 december 2022. Öppettiderna hittar du på Lisebergs hemsida >>

Info: Kom ihåg att boka dina entrébiljetter till Liseberg före ditt besök på liseberg.se.

BOKA RUM

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med 1 extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.

[email protected]
031-7508810

*Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till Jul på Liseberg och Gothia Towers!