• Gothia Towers West Coast

Barer på Gothia Towers

 

Heaven 23

Högst upp i (Tower 1) på Heaven 23 kan du välja bland ett stort utbud av välgjorda cocktails blandade med finess och kärlek. Syrligt, sött eller bara friskt och fräscht. Våra kreativa bartendrar gör cocktails för alla smakriktningar – medan du njuter av den fantastiska utsikten från Göteborgs bästa skybar.
Heaven 23:s hemsida >>

Ristoria – Nyhet!

I baren på vår Italienska restaurang finns vår birreria för ölälskaren och ett enoteca med viner som tar dig med på en resa från Aostadalen i norr till Sicilien i söder. Häng vid disken eller slå dig ner. Måndag-lördag kl. 16.00-18.00 erbjuder vi Aperitivo. Du hittar baren till vänster om Svenska Mässans huvudentré.
Ristorias hemsida >>

West Coast

En modern bistro som erbjuder väl utvalda svenska ölsorter från micro-bryggerier och goda internationella viner. Perfekta baren att mötas upp och mingla såväl gäster som Göteborgare. Du hittar baren mitt i lobbyn i Tower 2.
West Coast hemsida >>

Upper House Lounge

Högst upp i Gothia Towers mittersta torn på 25:e våningen (Tower 2), intill Upper House Dining, finner du vår Lounge. Här kan du botanisera i vår välförsedda vinkällare i lugn och ro eller ta ett glas utsökt Champagne med goda kanapéer till stans bästa utsikt.
Upper House hemsida >>

Twentyfourseven

Twentyfourseven är både café & bar med ett ”grab n´go”-koncept. Här finns något för alla, öl, vin och enklare drinkar mitt i hotellobbyn i Tower 3. Är ni en grupp erbjuder vi förbeställda mingel-menyer, vänligen kontakta då restaurangbokningen.
Läs mer >>

Är ni ett större sällskap? Vänligen kontakta restaurangbokningen
Tel: 031-750 88 05
Mail: restaurants@gothiatowers.com

P.S Det går även bra att beställa från barmenyn och äta i bardelen i våra restauranger. Platser i baren går ej att boka.