• bar café gothia towers
  • Upper House Dining Gothia Towers

Restauranger på Gothia Towers

Boka bord:

Fullbokat? Se våra andra restaurangalternativ!
Är ni ett större sällskap? Vänligen kontakta oss:
Tel: 031-750 88 05
Mail: restaurants@gothiatowers.com

P.S Det går även bra att beställa från barmenyn och äta i bardelen i våra restauranger. Platser i baren går ej att boka.

SAS EuroBonus
SAS EuroBonus-medlemmar tjänar även poäng i våra publika restauranger! Kom ihåg att visa ditt personliga SAS EuroBonus-kort innan du betalar. Läs mer >>

På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Tänk på att boka bord i god tid om du vill du äta gott i någon av dem. Du kan enkelt boka bord online för upp till 10 personer beroende på restaurang. Är ni ett större sällskap eller om bokningen gäller för samma dag, vänligen skicka oss ett email.

P.S Det går även bra att beställa från barmenyn och äta i bardelen i våra restauranger. Platser i baren går ej att boka – varmt välkommen på drop in.


Imagine

Välkommen till Imagine, högst upp i vårt 3:e torn, på 29:e våningen, med milsvid utsikt över Göteborg.
Den 30 juni-6 augusti erbjuder vi Summer Grill, en grillbuffé för hela familjen.

Heaven 23

Säsongsbetonad modern matlagning med milsvid utsikt åt alla väderstreck från 23:e våningen i Tower 1, brett sortiment av österrikiska viner och en cocktailbar.
Heaven 23:s hemsida >>

Incontro

Vår italienska restaurang stänger för gott den 27 juni. Passa på att fira lite extra när vi har Coldplay Pre Party at Incontro 25 & 25 juni. Fira, ät gott och njut av härlig musik.
Incontros hemsida >>

West Coast

En modern bistro med fokus på närproducerade och ekologiska råvaror samt erbjuder väl utvalda svenska ölsorter. På söndagar serveras söndagsmiddag. Du hittar restaurangen i lobbyn i Tower 2.
West Coast hemsida >>

Upper House Dining & Lounge

En kritikerrosad gourmetrestaurang som tar dig på en smakresa som varar hela kvällen. Ligger högst upp i Tower 2 i vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House. Du kan även boka bord i Upper House Lounge. Restaurangen har en stjärna i Guide Michelin.
Upper House hemsida >>

Twentyfourseven

Twentyfourseven är ett café & bar med ett ”grab n´go”-koncept. Här finns något för alla, mitt i hotellobbyn i Tower 3.
Läs mer >>