Höststaden lockar gäster till Gothia Towers

I fjol fick vi fler gäster än förväntat över Halloween. I år erbjuder vi riktade paket och räknar med ännu fler!
Det säger Elisabeth Thomson, hotelldirektör på Gothia Towers, som hakar på satsningen “Höststaden”. 

ho%c2%a6eststadengbg700
Elisabeth Thomson, hotelldirektör Gothia Towers

Att Halloween-firandet lockar alltfler visade Lisebergs satsning i fjol, som också märktes av på Gothia Towers:
– Vi hade fler gäster än vanligt under vecka 44, vilket säkerligen till stor del berodde på höstsatsningen, säger Elisabeth Thomson.

Hon är klart positiv till att Göteborg & Co nu utvecklar idén och lanserar “Höststaden” under hela sex veckor fram till 6 november, då Halloween-veckan avslutas på Liseberg.
– Det ökar genomslagskraften totalt sett. Göteborg har ju, oavsett årstid, så fantastiskt mycket att erbjuda för olika smakriktningar.

En rad aktörer har hängt på idén och lockar med allt från Creepy Science på Universeum och Mysrys på Alfons Åbergs kulturhus till musicalen Hair på GöteborgsOperan och Bondens marknad i Haga.

Även Gothia Towers marknadsför riktade produkter, t ex paketerbjudanden med inträde på Liseberg för att locka barnfamiljer i samband med höstloven i både Sverige och Norge.
– Men vi tror att höstsatsningen också kan locka andra typer av resenärer: par och vänner, som vill uppleva nöjen och kultur, och även de som är sugna på shopping, tror Elisabeth.

När “Höststaden” avslutas tar “Julstaden” vid.
– När turismen blir mer utspridd över året så kan det leda till att vi, totalt sett, får fler gäster. Det är mycket positivt och gagnar oss alla i staden.

 

Boka hösterbjudande på Gothia Towers >>

Boka hotellpaket: Halloween på Liseberg >>