Fina förmåner för flitiga gäster

Club Gothia Towers är tämligen unik i sitt slag. Hotellets stamgästprogram har redan efter bara tre år inte mindre än 28 601 medlemmar. De kan alla dra nytta av en rad trevliga förmåner och aktiviteter, inte bara rabatter.

En av förmånerna är stamgästkvällarna varje onsdag. Dessa har anordnats i 20 år och har alltså funnits avsevärt längre än själva stamgästprogrammet. Varje onsdag deltar ett antal stamgäster, vanligtvis runt 20-30 personer, i dessa träffar som hålls på kvällstid, oftast på restaurang Incontro eller bar & café Twentyfourseven.
– Vi har också bland annat gått på fotboll och hockey, haft vinprovning, ätit julbord, firat födelsedagar och anordnat källarvandring, berättar Sofia Ekberg som håller i kundklubben tillsammans med Marcus Eriksson Nordlund.
– På en källarvandring får man se hur hotellet funkar bakom kulisserna, vilket de flesta brukar tycka är väldigt spännande. Det är till exempel imponerande att se hur många ton tvätt vi hanterar varje dag, säger hon.

Stamgästkvällarna är även ett bra tillfälle för medlemmarna att mingla med varandra och bygga nätverk.
Som medlem i stamgästklubben, får man alltid boka rum till lägsta dagspris och man samlar poäng för varje krona man spenderar på hotellet. Poäng får man alltså inte bara för själva övernattningen, utan för allt man betalar på hotellets restauranger, spa, parkering, film – allt som sätts upp på rumsnotan.

 

Ge bort till nära och kära

De intjänade poängen kan sedan användas till en frinatt, till vouchers till någon av hotellets restauranger, till spabesök eller till välgörenhet. Något som uppskattas av många, är att man även kan skänka bort frinätter till sina nära och kära om man vill.

Det finns olika nivåer av medlemskap beroende på antal hotellnätter: Bronze, Silver, Gold och Platinum. För varje nivå tillkommer allt fler förmåner, så som restaurangkuponger, sen utcheckning och tidig incheckning, spaentré och rabatt på spabehandlingar.
– Vi försöker att utveckla stamgästprogrammet kontinuerligt, dels för att det ska vara så enkelt som möjligt att vara medlem och dels med samarbeten. Idag har vi förmånliga erbjudanden med Sixt Biluthyrning och BRA flyg, säger Marcus Eriksson Nordlund.

Den ”meste stamgästen” 2016 tillbringade 108 nätter på Gothia Towers. Det är ändå klent jämfört med året innan, då en gäst bodde hela 162 nätter på hotellet! Nu finns det dessbättre inga minikrav på antal nätter för att bli medlem i stamgästklubben. Det är faktiskt bara att gå in på webben och registrera sig. Redan vid första besöket kan man börja samla poäng.

Läs mer om Club Gothia Towers >>

StamgäsEtkväll vinprovning gothia towers
Vinprovning för medlemmar i Club Gothia Towers