Club Gothia Towers

Tjäna och använd dina poäng

Som medlem i Club Gothia Towers stamgästprogram samlar du poäng som du sedan kan använda till en massa härliga saker. 1 krona = 1 poäng, så enkelt är det. Och du kan börja samla poäng redan under första vistelse.

Är du osäker på hur många poäng du har eller vilken medlemskategori du tillhör så kan du enkelt se det genom att logga in på din profi 


Parkering

 • Parkering i Focus-huset
  från 1 000 p.
 • Parkeringsservice
  från 1 500 p.
  (Parkering för poäng gäller endast för Silver, Guld, Platinum)

 

Upper House Spa

 • Spa-entré (giltig 1 år)
  3 000 p.
 • Spa Experience (giltig 1 år)
  5 000 p.

 

Restaurang

 • Restaurang-voucher 150:- (giltig 1 år)
  6 000 p.


Gothia Towers Frinatt

(gäller inte vissa undantagsdatum)

 • Standardrum
  10 000 p.
 • Skyrum
  15 000 p.
 • Juniorsvit
  25 000 p.
 • Seniorsvit
  40 000 p.

 

Upper House Frinatt

(gäller inte vissa undantagsdatum)

 • Upper House Superior
  25 000 p.
 • Upper House Deluxe
  30 000 p.
 • Upper House Grand Executive Suite
  300 000 p.

Parkering

OBS! Detta erbjudande gäller endast våra Silver, Guld och Plantinummedlemmar

Parkering i Focus-huset

från 1 000p.

Vi erbjuder möjlighet att förboka parkering i vår inhägnade avdelning i närliggande Focus P-hus (ord. pris 225:-/natt) och gäller från 15.00 på ankomstdagen till kl 13.00 på avresedagen. Parkering efter utsatt tid finns i mån av plats, vänligen kontakta Guest Service.

Maxhöjden i Focus P-hus är 2.05 meter.

Parkeringservice

från 1 500p.

Med dina poäng har du möjlighet att boka till parkering i samband med er vistelse hos oss. I mån av plats kan vi erbjuda hotellets parkeringsservice, där vi parkerar er bil i vårt garage alternativt har ni möjlighet att parkera bilen själva i Focus-huset.

Upper House Spa

Spa Experience (giltig 1 år)

5 000p.

Vår Spa Experience ger dig en upplevelse utöver det vanliga, något för alla sinnen. I Spa Experience ingår Entré, badrock, tofflor och produkter för en sparitual. Och dessutom en fantastisk utsikt över stan. Kom upp till oss och upplev stadens brus under dina fötter.

Spa-entré (giltig 1 år)

3 000p.

För dig som bara är intresserad av att få entré avgiften betald och inte vill ha något kit som ingår i avgiften.

Restauranger

Restaurangvoucher 150:- (giltig 1 år)

6 000p.

Du kan byta din poäng till en restaurangvoucher som du kan använda som betalning på våra restauranger.
Vouchern är giltig i ett år.

Gothia Towers Frinatt

Standardrum

10 000 p.

I våra Standardrum har du utsikt över Lisebergsparken, Korsvägen och Universeum eller mot Ullevi och Centrum. Standardrummen och erbjuder dig bekväm komfort med det mesta du kan behöva.

Juniorsvit

25 000 p.

Juniorsviterna ligger högt upp i våra torn och består av ett sovrum och ett vardagsrum med soffa. Njut av strålande utsikt över Göteborg, lyxig komfort och det mesta du kan behöva.

Skyrum

15 000 p.

Våra Skyrum finner du högt upp i Tower 3. Här möts du av en makalös utsikt över staden. Rummen erbjuder självklart också bekväm komfort med det mesta du kan behöva.

Seniorsvit

40 000 p.

Senior Suite ligger på våning 18 eller 21 med strålande utsikt över staden. Seniorsviten består av ett sovrum och ett vardagsrum med soffa samt matsalsdel. Badrummet har jacuzzi. Njut av lyxig komfort och det mesta du kan behöva för att trivas.

Upper House
Frinatt

Upper House Superior

25 000 p.

I de rymliga Superior-rummen, belägna på våning 21-24, har du en fantastisk utsikt över Göteborg. Den påkostade inredningen andas diskret lyx och är försedda med allt du kan tänkas behöva. Och saknar du ändå något, tveka inte att fråga, vi vill att din vistelse ska vara så fantastisk som möjligt.

Upper House Grand Executive Suite

300 000p.

Med sitt gigantiska panoramafönster i två plan på våning 22-23 erbjuder Upper House Grand Executive Suite en spektakulär vy över Göteborg. I sviten finns allt du behöver för att din vistelse skall bli så angenäm som möjligt. Generösa ytor, stort badrum, pentry, matsalsbord och en walk-in-closet. Om så önskas öppnar vi även upp ytterligare ett sovrum till angränsande Superior-rum.

Upper House Deluxe

30 000 p.

Våra härligt stora Deluxe rum är belägna på våning 21-24. Av de 15 Deluxerummen är 14 hörnrum med stora panoramafönster åt två håll och en andlöst vacker utsikt över Göteborg. De är försedda med alla bekvämligheter du kan önska för en underbar vistelse hos oss.