Påsklov i Göteborg

  • 5 Feb - 5 Apr

20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

På påsklovet händer det extra mycket kul för våra minsta gäster här på hotellet. Boka nu och få 20% rabatt om du är eller blir medlem. Alla barnaktiviteter ingår kostnadsfritt.

Förutom allt spännande som hör hotellet till (som att åka hiss hela vägen upp till våning 29) har vi laddat upp med massor av skoj för de små. De kan tex se på barnbio i hotellobbyn, gå på äggjakt och tipspromenad, påskpyssla, spela pingis, ansiktsmålning, i-wall med mera. Läs mer om allt kul som händer på vårt hotell under påsklovet >>

På restaurangerna fokuserar vi också lite extra på barnen under påsklovet. Förutom god mat och dryck kan du även passa på att utmana familjen på en match i dart eller shuffleboard på restaurang Corner. På frukosten dukar vi upp en pannkaksbuffé där vår egen maskot Egon dyker upp och säger hej. Vill du se hela vårt restaurangutbud? Läs mer om våra restauranger och boka bord här >>

 

I erbjudandet ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Hotellfrukost med pannkaksbuffé
  • Utökat barnkoncept, kostnadsfritt som alltid

 

Erbjudande: 20% rabatt på hotellrummet för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. 15% rabatt om du inte är medlem. Gäller på alla rumskategorier på Gothia Towers (ej Upper House) i mån av plats.

Period: 24 mars – 6 april 2024.

BOKA RUM

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vissa rum har 1 bäddfåtölj för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har 1 bäddsoffa (140 cm) för 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.
[email protected]
031-7508810

* Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!