Upper House Dining öppnar upp för nya smakupplever

Nu gör vi det möjligt för fler gäster att njuta av den sinnliga smakresan på Upper House Dining i Göteborg. Dessutom får gästerna möjlighet att på nära håll uppleva hela den kreativa processen. 

Den prisbelönta restaurangen, med bland annat en stjärna i Guide Michelin, har utökat sin meny. Förutom den sublima avsmakningsmenyn, finns en á la carte med flera välkomponerade mellanrätter och i baren serveras ostron, utvalda ostar och flera olika sorters champagne på glas.
– Vi vill möta behovet hos de gäster som inte alltid har tid för ett längre restaurangbesök men ändå vill få en matupplevelse utöver det vanliga, säger Johan Jansson Food & Beverage Manager på Upper House Dining. Nu har det också blivit enklare för spontanbesökare att komma upp till oss för att slappna av med ett glas champagne med tilltugg, uppleva atmosfären och njuta av den fantastiska utsikten här från 25:e våningen.

Upper House Dining, som också har en mindre takterrass och egen biodling, ligger högst upp i Tower 2 i det femstjärniga hotellet Upper House som är en del av Gothia Towers. Se hela utbudet på upperhouse.se

Kontakt
Johan Jansson, Food & Beverage Manager Upper House Dining
E-mail: johan.jansson@upperhouse.se
Tel: +46 (0)31 708 82 09