Seasons serverar stora sällskap året om

Gothia Towers har fått en helt ny restaurang, Seasons. Med sina vidsträckta ytor, inbjudande inredning och stora flexibilitet kommer den att fylla många funktioner. Den 5:e oktober invigdes den och nu är verksamheten i full gång.

Restaurang Seasons är belägen i anslutning till Gothia Towers kongresslobby, där Restaurang Estrad tidigare låg. Den är, liksom föregångaren, avsedd för större sällskap, såsom kongresser, konferensgrupper, privata sällskap, föreningar och liknande. Det serveras såväl luncher som middagar, mingelbufféer och festliga banketter. I samband med mässor kommer den att vara utställarmatsal. Och den är också hotellets huvudsakliga frukostmatsal.
– Vi har flyttat fram positionerna, från en klassisk och neutral festvåning, till en mer ombonad och trivsam restaurang med mer permanent inredning, förklarar Ove Duell, Director Event & Catering på Gothia Towers.

seasons

För att skapa en mysigare atmosfär är Seasons indelad i fyra rum med olika stil och färgval: the Terrass, the Green room, the Folly och the Wintergarden. Tillsammans bildar dessa Restaurang Seasons. Totalt ryms ungefär 650 gäster.

Det blir väldigt många olika sorters grupper för denna typ av restaurang, med olika behov och önskemål, vilket ställer stora krav på restaurangen när det gäller flexibilitet och kapacitet.
– Vi måste ha en varierad meny för att tillgodose alla önskemål, men vi satsar genomgående på en hög nivå på både mat och service, säger Ove Duell.

För den som inte kommer till Gothia Towers för delta i festarrangemang, en kongress eller mässa finns ändå möjlighet att besöka Restaurang Seasons. Här arrangeras nämligen även julbord och nyårsfest och till dessa kan vem som helst boka in sig.

Text: Petra Hansson
Foto: Anders Nicander