Konferens, fest eller kickoff – för oss är alla möten viktiga.


Du kanske ska ha kickoff med dina arbetskamrater, konferens eller framtidsmöte i regionstyrelsen. Visa upp ditt företag på branschevenemanget eller utbyta erfarenheter med kollegor från hela världen. Dela med dig av det du kan. Ställa till med stor show eller helt enkelt fira med tjocka släkten.

Vi gör allt för att varje möte ska bli lyckat. Och vi menar allt.
Vi ställer fram åtta stolar eller åttatusen. Vi rullar in en kaffevagn eller ordnar bankett med en fyrfaldig mat-OS-vinnare vid rodret. Välj blädderblock eller jumbotron. Vår engagerade personal ingår. Och allt finns under ett enda tak.
Allt detta mitt i Sveriges andra stad, med gångavstånd till nattliv, nöjespark och museer. Och vi har boende, restauranger och nöjen under vårt egna tak också. • Underhållning

  Vår musik- och underhållningsmeny har inga gränser – vi tar fram ditt önskemål på artist och hjälper dig välja rätt för ditt event.

  Läs mer
 • Hållbarhet

  Vi har under flera år engagerat oss i frågor som rör vår miljö. Ansvarsfullt företagande och delaktiga medarbetare är en del av vår kultur.

  Läs mer
 • Gothia Towers i 3D

  Se hela vår anläggning i 3D, med bilder och information om våra mötes- och eventlokaler, restauranger, hallar, festvåningar och mycket mer.

  Läs mer

Gothia Towers är medlemmar i Svenska Möten

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.
Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar >>