Teambuilding i Göteborg

Att samarbeta är inte alltid lekande lätt men att leka fram samarbete är desto enklare – och roligare! Som komplement till konferensens mer seriösa kärninnehåll har vi tagit fram förslag på både utmanande och roliga teambildande aktiviteter passande för både liten och stor grupp.

Vill du arrangera något alldeles eget tar du hjälp av vår evenemangsbokning som har en massa bra idéer och stor erfarenhet av att boka artister, förmedla kontakter till dig eller ordna biljetter till nöjesevenemang på stan. Du snackar ihop dig med bokningen som sedan syr samman en riktigt fin guldkant på din konferens.

Idrottsevenemang, champagneprovning, matlagning eller vinprovning med husets hängivna kockar och sommelierer, skapa en yogaklass eller låt er inspireras av en riktigt bra talare – berätta om syftet med dagen och vi hittar det där lilla extra som förhöjer den ytterligare.

Aktiviteter

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

Hackathon

Har ni vad som krävs?
Hackathon är en spänningsfylld aktivitet som testar om ni har vad som krävs för att bli skickliga hackare. Ni ställs inför svåra utmaningar, tankenötter och pussel som kräver strategi, samarbete och logiskt tänkande.
Taggar
Samarbete / tävling 30-50 personer 4-20 personer 60-200 personer

Kluredo

Kluredo är en rolig och positiv teambuildingupplevelse. Fördelarna är obegränsade men inkluderar teamwork, sammanhållning, problemlösning, lite fysisk träning, kreativitet och fokus … Åh och mycket skratt också!
Taggar
Samarbete / tävling 250-400 personer 30-50 personer 4-20 personer 500+ personer 60-250 personer

Escape Game

Äventyret utspelar sig på en bister, superhemlig plats någonstans under jord i norra Sverige som står inför ett direkt hot utifrån. Det är nu bråttom för deltagarna…
Taggar
Samarbete / tävling 30-50 personer 4-20 personer 60-250 personer

Mentometer gameshow

Mentometer Gameshow är en blandning mellan talkshow och musiktävling.
Med hjälp av vår rekvisita bygger vi upp en vardagsrumskänsla där ni känner er som hemma..
Taggar
Samarbete / tävling 500+ personer

På rätt spår

Upplägget är ungefär detsamma som i det populära tv-programmet På spåret. Vi startar resan och utmaningen är att komma på vart vi är på väg.
Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt då man tillsammans skall svara på frågor om vårt resmål. Finns även alternativ version med vinprov...
Taggar
Samarbete / tävling 250-400 personer 30-50 personer 4-20 personer 500+ personer 60-250 personer

Kampen om klockan

Här går det ut på att lösa utmaningen på 60 sekunder! Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande lage...
Taggar
Samarbete / tävling 250-400 personer 30-50 personer 4-20 personer 60-250 personer

Så kan det låta

Här tävlar deltagarna lagvis i en mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor samt ‘första & sista minuten’. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!
Taggar
Samarbete / tävling 30-50 personer 4-20 personer