Mat & Dryck

Fikabuffén
Varje för- och eftermiddag dukar vi upp en buffé i vår konferensfoajé på plan 2, för våra mötesdeltagare. Den är verkligen något utöver det vanliga och alltid mycket uppskattad av våra gäster. Perfekt för en kort men läcker paus, ett trevligt miljöombyte med kaffe, något gott till och trevligt umgänge.
Fikabuffé är framdukad enligt konferensgästernas önskemål.

Vår fikabuffé består av:

Kaffe och stort urval av te
Juice och fruktsmoothies
Olika sorters smörgåsar
Kakor och bakverk
Färsk frukt
Kaffepauser
Är ni många som ska fika samtidigt? För grupper över 200 personer erbjuder vi skräddarsydda lösningar som fungerar när det är många och behöver fylla på energinivåerna med något gott.

Lunch
”Allt under ett tak” är lite av valspråket på Gothia Towers. Och att det finns en anledning till det visar sig inte minst i vårt restaurangutbud. Att kunna luncha på nära håll gör mötet mer effektivt, och då det bra att ha mycket att välja på.

Ni placeras i en av våra restauranger som är bäst anpassad för just ert sällskap. Vi erbjuder en säsongsbetonad lunch där köket kreerar förstklassiga maträtter med hjälp av dagens bästa råvaror.
Vi erbjuder två varmrätter varav en är vegetarisk. I lunchen ingår även sallad, smör, bröd & kaffe/te med något sött till.

Middag
Avsluta dagen på bästa sätt!
Öppna menyn över Gothia Towers många restauranger och känn in vad smaklökarna önskar för dagen. Var och en av våra köksmästare är djupt dedikerade och övertygade om hur välkomponerad mat och dryck tillför magi i varje möte.
Läs mer om våra restauranger här >>