Möt världens minsta kock på Ristoria!

Le petit chef, den 58 millimeter långa kocken, har gjort succé i bland annat Dubai, London och Berlin. Nu kommer han och det unika konceptet Dinner Time Story till restaurang Ristoria på Gothia Towers – en verkligt innovativ upplevelse för alla sinnen.

Den lille kocken, som dyker upp på middagsbordet med hjälp av avancerad 3D-teknik, tar med gästerna på en resa i Marc O’Polos spår. Sceneriet skiftar i takt med att sällskapet gör olika stopp på resan, från Marseille i Frankrike till bland annat arabiska marknader och Himalayas höjder. Maten serveras på kreativa sätt som förstärker upplevelsen.

Dinner Time Story har blivit en succé överallt där konceptet har presenterats. Från och med februari och fram till mitten av maj kan man boka bord till Dinner Time Story på utvalda datum på Ristoria.
– Det är fantastiskt roligt att vi nu kan erbjuda Dinner Time Story hos oss, säger Lena Kallevik, Director of Creative Events på Gothia Towers.

Även om själva resan är densamma, har varje restaurang friheten att göra sin egen tolkning av vilka maträtter som ska serveras. På Ristoria, som är en italiensk restaurang, blir det således en italiensk sex-rätters gastronomisk upplevelse.
– Det är verkligen ett spännande och annorlunda koncept. Och menyn som vi har tagit fram är vi oerhört stolta över, säger Lena Kallevik.

Uttrycket ”upplevelse för alla sinnen” används ibland lite vårdslöst. Men Dinner Time Story erbjuder verkligen ett samspel av rörliga bilder (i 3D), ljud, smaker, dofter och känselintryck.
– Dinner Time Story är till exempel perfekt att ge bort som present, att göra på första daten eller att helt enkelt samla vännerna och uppleva tillsammans, tipsar Lena Kallevik.

Fakta om Dinner Time Story
Konceptet erbjuds på Ristoria från 7 februari till 25 maj.
Man kan få vegetariska och allergianpassade alternativ.
Pris: 695 kr.
Läs mer & boka plats >>