Möt Malin Franck, ny restaurangdirektör på Gothia Towers

Malin Franck har ett långt, gediget och imponerande cv inom hotellbranschen.
–Jag gillar utmaningar, nya uppgifter och att utveckla verksamheter. Jag triggas av att vara på alerten och stå på tå, säger Malin Franck som går från att vara affärsområdeschef inom Winn Hotel Group och vd  på Radisson Blu Riverside Hotel, Lindholmen till den delvis omarbetade befattningen som restaurangdirektör på Gothia Towers. 

Malin Franck började sin nya tjänst på Gothia Towers i mitten av augusti. Tjänsten som restaurangdirektör är en omarbetad befattning och ingår numera i koncernledningen.
– Det visar att Svenska Mässan koncernen ser potentialen i mat och dryck och att man vill utveckla det affärsområdet ännu mer. Jag lockas av, och är imponerad över att Gothia Towers lyckats bygga ett så starkt varumärke utan att tillhöra en stor kedja. Det finns redan en gedigen kompetens här och jag hoppas kunna bidra med att vi tillsammans kan stärka utbudet ytterligare.  

Malin Franck föddes i Stockholm men växte upp i Dalarna. Som 16-åring började hon jobba extra på hotell och gjorde det parallellt när hon pluggade. 1985 tog hon juristexamen på Uppsala Universitet och sedan dess har hon arbetat på olika positioner i hotellbranschen. Hon beskriver sig själv som engagerad och passionerad.
– Jag tycker om att lära mig nya saker och ställer höga krav, både på mig själv och min omgivning. 

Till Göteborg flyttade hon 2005 när ett nytt jobb lockade och här har hon blivit kvar med sin familj, man och tre barn. Ledig tid ägnar Malin Franck sig gärna åt idrott- löpning, skidor och yoga.
– Och så gillar jag inredning och allt som växer!

Gothia Towers restauranger >>