Premiär för Lobby Fridays!

På fredagarna både landar vi efter veckan och laddar för helgen!
Vad passar väl bättre då än att bli serverad olika upplevelser i en myllrande lobby?

Välkommen till våra fredagar i lobbyn, där vi bjuder på olika tema. Det varvas spännande historier, poddsändning, DJ, livemusik, quiz och annorlunda smakprover av livets goda intryck. Alltid After Workpriser i baren. Alltid goda smårätter & fika på menyn. Alltid ett gott häng med sköna människor och så klart fri entré!

Välkommen till spännande fredagar!

*

Make a story to change!

30 augusti 2019, först ut för höstens lobby fridays program, får vi träffa 3 som gjorde det. De skrev boken, följde drömmen, tog steget! Vi får höra deras berättelse om att våga, om drivet i kreativitet som ger energi.

Annelie Karlsson är personalvetaren som tog en timeout från en hektisk tillvaro. Hon lyssnade in både sin farmor och sitt eget hjärta för att mejsla fram berättelsen om Flickan och kriget. Att få berätta Hellas historia är en förverkligad livsdröm.
Anna-Carin Svanå är gymnasieläraren som bytte bana när hon utbildade sig till lektör och satsade på både eget och andras skrivande. Dessutom fullföljde hon drömmen om att vara professionell illustratör.
Johanna Glembo är civilingenjören som tog steget och sade upp sig från sitt jobb som konsult för att skriva böcker på heltid. Inte nog med det, hon startade även sitt eget mikroförlag för att lära sig mer om branschen och att göra skillnad genom socialt entreprenörsskap.

Program:

17.00-20.00 After Work priser i baren, drop in, fri entré, DJ spelar skön musik

Var: Twentyfourseven, Gothia Towers

Händer mer på scenen:
18.00 Intervju på scenen med våra 3 gäster idag
18.30 Book Corner – Ett stycke från nya boken läses upp.
19.00 Boksignering och förhandsförsäljning av nya boken Flickan och kriget samt vernissage och försäljning av illustrationer och prints.

Anna Carin Svanå, foto Leo Svanå, Johanna Glembo, foto Kristoffer Glembo, Annelie Karlsson, foto Patrik Malmer

*

Programmet för höstens fredagar presenteras löpande i vår eventkalender.
Har du något spännande som du trycker vi skall presentera?

Hör av dig till:
Lena Kallevik
Director of Creative Events
lena.kallevik@gothiatowers.com