Ladda upp inför GöteborgsVarvet på Ristoria

Snart är det dags för årets GöteborgsVarv. Kom till oss kvällen före för bra och god mat, tips och snack med Oscar Olsson, coach och triathlet.

Fredagen 18 maj serverar Ristoria en speciellt framtagen Pre-race dinner med bra sammansättning av fett, kolhydrater och protein. Menyn har hög näringstäthet som gör dig lätt inför loppet och ger en god sömn och bättre återhämtning.

Oscar OlssonPå plats finns Oscar Olsson, coach och triathlet, som ger dig sista minuten tips inför lördagens upplevelse:
“Träna, utveckla o prestera är något vi många prioriterar. Enligt mig är helhetsperspektivet viktigt,  jag anser att vår träning, nutrition (”bränsle”) o mentala hälsa behöver vara i samspel med varandra för att varje individ skall kunna prestera på sin högsta nivå. Jag är Triathlet o tävlar inom triathlon på elitnivå, främst längre distanser. Utifrån min triathlonsatsning har jag samlat på mig erfarenhet o kunskap om hur viktig kost, träning o mental hälsa är. Jag har studerat kost- och idrottsvetenskap samt fördjupning inom idrottsnutrition, jag tror det är viktigt att ha en kombination av teoretisk och praktisk erfarenhet inom sitt område vi verkar. Att leva som jag lär är något jag värdesätter högt och tror på!”

Boka bord & menyn

Menyn – Pre-race dinner – 245:- (ex dryck):
Italiensk kronärtskockssoppa
Ugnsbakad lax med pesto och parmesan, serveras med rotfruktsmos på mortot, palsternacka och sötpotatis

Buffén serveras 18.00-21.00.
Boka bord på Ristoria här eller kom förbi oss i restaurangen.

Varmt välkommen!