Heaven 23 siktar på himmelsk succé med nyöppning

Körsbärsträd, ytterligare en bar, nya möbler och fler sittplatser: Heaven 23 har fått ett nytt ansikte! Den 13 mars öppnade restaurangen igen efter en ombyggnation.
– Vi har velat bygga ut nu ett tag då vi har haft ett stort behov av att expandera. Det blir fullbokat nästintill varje helg så vi behövde utöka våra sittplatser, säger Nathalie Fälldin, Food & Beverage Manager på Heaven 23.

Detta blev verklighet när dörrarna till nya Heaven 23 öppnade igen i den 13 mars efter en dryg månads ombyggnation. Nathalie berättar att man nu satsar ännu tydligare på en sober restaurangdel för avsmakningsmenyer eller á la carte där man bokar bord. Även drop-in i bardelen där det är högre puls och DJ gästar emellanåt.
– Vi har fokuserat att skapa olika, men ändå sammanhängande, miljöer i vår restaurang. Jag tycker det blev fantastiskt fint här uppe, säger Nathalie.

Panoramautsikten som Heaven 23 är känd för ackompanjeras av nya möbler och ett stort körsbärsträd i vinrummet.
– Det är samma härliga lokal fast med trendigare interiör. Stammisarna kommer känna igen sig, men nu är vi ännu bättre än förut. Det är väldigt roligt att få göra den här resan och nå ut till göteborgarna som den självklara mötesplatsen, säger Nathalie.

Grundkonceptet med meny anpassad efter säsongens råvaror kommer finnas kvar, så också Heaven 23:s kända räkmacka. Varm- och kallkök har byggts ihop och fått en tolv meter lång kökslucka, något som både underlättar för personalen samt blir ett blickfång för gästerna som kan se kockarna jobba.

Drömmer om takterrass
Inför framtiden hoppas Nathalie att Heaven 23 ska växa ännu mer. Det finns också stora visioner för att ytterligare ta vara på den milsvida utsikten.
– Drömmen är att ha en takterrass på 24:e våningen. Det hade blivit Göteborgs häftigaste uteservering.

 

Visste du att…
… Heaven 23 serverade 85 883 räkmackor förra året? Varje morgon startar Heaven 23-teamet med att räkna hur många räkmackor som serverats under gårdagen, för att sedan uppdatera ”räkmackeräknaren” på hemsidan.

Läs mer om Heaven 23 & boka bord >>