Julbord med utsikt över Göteborg

Välkommen till Gothia Towers

Välkommen till Gothia Towers

Julbordets smaker och dofter och en vidunderlig utsikt gör julen på restaurang Imagine magisk. Boka årets julbord här, högst upp i vårt 3:e torn. Vi dukar upp ett julbord med allt du kan tänka dig och dessutom en utsikt över julstadens glittrande ljus och färger.

God jul och välkommen upp önskar vi på Gothia Towers.

Julbord 745:-
Onsdag & söndag
Bokas från 17.00 på onsdagar, från kl 14.00 på söndagar.
Barn:
0-2 år - gratis
3-6 år - 95:-
7-12 år - 225:-

Julbord 795:-
Torsdag
Bokas från kl 17.00
Barn:
0-2 år - gratis
3-6 år - 95:-
7-12 år - 225:-

Julbord 850:-
Fredag & lördag
Bokas från 17.00 (på julafton från kl 14.00)

Barn:
0-2 år - gratis
3-6 år - 95:-
7-12 år - 225:-

Vi serverar julbord på restaurang Imagine, på 29:e våningen i Tower 3. Datum: 18-19 november, 25-26 november samt från 1 december (onsdag-söndag) fram till julafton (ej lunch).
Priser ovan är inklusive garderob, julbord och kaffe.

Boka online

… eller kontakta oss på email: [email protected] 

Julfest för många

Dags att samla hela företaget eller avdelningen för att fira av året som varit under härliga festligheter? Vi hjälper gärna dig och ditt företag att skapa en oförglömlig fest eller julbord i större skala. Kontakta oss så pratar vi mer!

Kontakt och bokning

Sällskap upp till 12 personer [email protected]
Sällskap över 13 personer [email protected]

Julbord i Göteborg

För att komma i julstämning finns det inget bättre än att boka in ett mysigt julbord med vänner, familj eller med företaget.

Att ta del av julens goda smaker, den glada stämningen och den mysiga omgivningen gör att man längtar lite extra efter jul. På julbordet på Gothia Towers dukar vi fram allt ni kan tänka er, för både stora och små, och barnen kommer med till ett nedsatt pris.

Julbord passar lika bra boka in med släkt för att komma i stämning inför jul. Få härlig kvalitetstid tillsammans medan ni njuter av julens goda mat och dryck. Det är även ett perfekt tillfälle att samla vännerna i en festlig atmosfär och hinna ses innan julhelgerna.

Julbord är även trevligt att boka in med jobbet för att ha en trevlig stund tillsammans med kollegorna. Umgås utanför kontoret med god mat och härlig stämning. Vill ni att julbordet går över till en julfest kan vi hjälpa er att skapa en oförglömlig fest. Läs mer om julfest och julbord för företag ovan.

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.