1450 gäster när Autoexperten bjöd på fest

– För oss var det var det tidernas bästa fest!
Det säger Cecilia Rasmussen på Autoexperten, som bjöd 1 450 kunder på jättelik galamiddag, som en del av sin mässatsning.
Nu rekommenderar hon andra utställare att göra samma sak.

Festen ägde rum i samband med Automässan i januari, dit Autoexperten bjöd in sina kunder, hundratals verkstäder runt om i Sverige.
– Vi ser festen som en viktig del av vår totala satsning på Automässan, där vi självklart även hade en egen monter, säger Cecilia Rasmussen, projektledare för mässor och events på Autoexperten.
– Det har blivit en tradition för oss att hålla den här festen under mässan. Det här var fjärde gången, och den mest lyckade hittills!
Sent på eftermiddagen fredag 20 januari, sedan mässan stängt för dagen, förvandlades F-hallen på plan två till festvåning. Det började med mingel, sedan öppnades draperier in till middagsdelen som hade ett After Ski-tema.
– När vi gick in började snöflingor singla ned, lokalen hade dekorerats som ett vinterlandskap och alla deltagare fick varsin After Ski-mössa, berättar Cecilia.
Där serverades en trerättersmiddag, följt av dans och musikunderhållning med bl a Linda Bengtzing. Samtidigt som priser delades ut till årets verkstad, årets rookie och årets raket.
– Stämningen var på topp, maten var superbra och jag vill ge en stor eloge till serveringspersonalen som verkligen bjöd på sig själva!
Enligt Cecilia är festen en del i en strategisk satsning:
– Vi gör det dels för att vårda relationen till våra kunder men också för att visa andra, som kanske är på väg att bli partners med oss, vad vi gör tillsammans. Att lägga en fest i samband med mässan är ett hellyckat grepp för oss och  jag kan verkligen rekommendera andra att göra detsamma!
Det finns en mängd möjligheter att  genomföra fester och sociala aktiviteter för både små och stora grupper i samband med en mässa, berättar Louise Antonsson, catering- och eventansvarig på Gothia Towers.
– Vi kan erbjuda allt ifrån montercatering och mingelträffar på mässgolvet till middagar och stora banketter och nattklubbar med artistunderhållning.
– Vi har bl a festvåningarna Imagine på 29:e våningen, som lämpar sig för sällskap upp till 200 sittande gäster, och Estrad, för upp till 1 000 gäster. Och för ännu större sällskap kan vi förvandla kongress- och mässhallar till festlokaler.

Läs mer om festmöjligheter på Gothia Towers och Svenska Mässan >>