Upper House satsar på exklusivt medlemskap med yoga och spa

Yoga är vårens nysatsning på Upper House Spa.
– Yoga har blivit mer av en livsstil i Träningssverige, och är oerhört välgörande för alla stressade människor, säger Malin Gustafsson, Spa-chef på Upper House.

Gästtillströmningen har ökat stadigt för Upper House Spa de senaste åren. Drygt hälften av spats gäster är boende på Upper House och Gothia Towers, resten är från närområdet.
– Nu vill vi locka ännu fler gäster från Göteborg, genom att skapa en exklusiv medlemsklubb, en helhetsupplevelse med yoga, gym och spa, säger Malin Gustafsson.
Från slutet av mars kommer Upper House Spa att erbjuda olika typer av yoga med morgon-, lunch- och kvällspass alla dagar i veckan.
– Vi kommer att erbjuda hela spektrat, från yin yoga, som är avkopplande, till mer fysisk yoga, där gästerna kan välja det som passar just dem.
Klasserna sker i en liten sal med plats för 16 personer och med en exklusiv utsikt över hela stan. I anslutning till yoga-salen finns en lounge där gästerna kan koppla av före eller efter passen och även köpa enklare lunch eller frukost.
– Vi vänder oss till dem som vill träna i en lugn och exklusiv miljö. Vi kommer att ta fram olika typer av medlemskap, där det ingår gym, spa och yoga.  Men även erbjuda möjligheten att köpa enstaka pass eller 10-kort.
På sikt finns även planer att introducera klasser för funktionell träning, Core och Pilates.

Läs mer på www.upperhouse.se