The Theatre storsatsar med fyra shower

Alcazar, Lisa Nilsson, Sarah Dawn Finer och Weeping Willows har en sak gemensamt. Alla kommer till The Theatre på Gothia Towers i höst, som storsatsar med fyra shower.
Först ut är Lisa Nilsson, med sin show Himlen runt Hörnet.

Efter vårens publiksuccé med Danny Saucedos show ”NU” laddar The Theatre för en intensiv höst. Hela fyra shower står på programmet, där den stora showen är Alcazar – 20 years of disco – mission completed, som spelas 22 november till 15 december.
I 20 år har Alcazar spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Och efter miljontals sålda singlar, fantastiska radiohits, fyra studioalbum och åtskilliga hitsamlingar meddelar Alcazar nu att 2018 blir deras sista år tillsammans.
Det är med tårar vi säger farväl till Tess, Andreas och Lina, men vi har också blivit lovade att deras sista show tillsammans kommer bli något utöver det vanliga.

Men redan i början av november drar showprogrammet igång när Lisa Nilsson kommer till The Theatre med sin show Himlen runt Hörnet 25 år, som spelas 8-11 november. Redan förra året firades 25-årsjubileet med tre utsålda kvällar på Göta Lejon i Stockholm och översvallande recensioner. Nu drar firandet vidare med en omfattande höstturné i Sverige, Norge oh Danmark.
Showen bjuder alla låtar från det prisade albumet som bland annat belönades med en Rockbjörn och en Grammis.

Senare under hösten tar julfirandet över på The Theatre med två spännande julshower. Redan 25 och 26 november intar Weeping Willows scenen med sin show Christmas Time Has Come Tour 2018. Det bjuds på en blandning av låtar från alla bandets skivor men med tonvikt vid “Christmas Time Has Come” och ”Snowflakes”.
I fjol skrev Aftonbladet att detta var ”Årets vackraste julkonsert” och belönade konserten med 4 plus, även Corren gav konserten 4 i betyg och NSD sammanfattade det hela med ”Det är troligtvis den bästa julkonserten du kan se”.

Ett par veckor senare är Sarah Dawn Finer äntligen tillbaka med sina älskade vinterkonserter som i år går under namnet Winter City Tour. Det blir två showkvällar, 10 och 11 december.
De hyllade konsertkvällarna är fyllda till bredden av låtar från Sarahs numera klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland” samt personliga favoriter och överraskningar.
– Det blir musik som representerar mig, dessa skivor och mina senaste år. Så allt från svenskt, engelskt, originallåtar, tolkningar, jazz, soul, pop och trad. Låtar som berör och berättar, berättar Sarah.

Boka biljetter:

Alcazar
Sarah Dawn Finer
Lisa Nilsson
Weeping Willows