Sommarjobba hos oss på Gothia Towers

Nu är det dags att söka sommarjobb hos oss på Gothia Towers. 
Varje sommar fylls vårt hus av tusentals glada semesterfirare och de vill vi självklart ta extra bra hand om. Därför behöver vi nu anställa ett stort och härligt gäng sommarjobbare. Vi söker dig som är engagerad, positiv och trivs med att ge god service. Oavsett vilken roll du får blir du en del av ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng.
Varmt välkommen med din ansökan!

Kidz Ambassadors

Inför sommaren söker vi Kidz Ambassadors. Som Kidz Ambassador ansvarar du för att barnen som bor hos oss på hotellet får ett oförglömligt besök med mycket nöje, skratt och kärlek.

Läs mer om tjänsterna

Housekeeping

Vi söker flera kollegor till vår housekeepingavdelning. Vill du bli en del av vår dynamiska arbetsplats? Vi behöver stärka vårt team under sommaren. Vi söker dig som är en glad och positiv och som brinner för service och mötet med människor.

Läs mer om tjänsterna

Serverings­personal

Till våra restauranger Heaven 23 och West Coast söker vi serveringspersonal inför sommaren.

Läs om tjänsterna på Heaven 23
Läs mer om tjänsterna på West Coast

Kockar till våra frukostar

Vi söker kockar till våra frukostkök på Gothia Towers och Upper House under sommaren.
Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster.
Kanske blir du en av oss?

Kock, frukost på Gothia Towers Kock, frukost på Upper House

Front Office

Vi söker sommarpersonal till Front Office på Gothia Towers och Upper House.
Gillar du att ge personlig service och att arbeta där inte någon arbetsdag blir den andra lik - då tror vi du passar hos oss!

Front Office, Gothia Towers
Receptionst & Spavärd, Upper House

Bartendrar

Vi söker bartendrar till våra lobbyrestauranger här på Gothia Towers. Vi söker både bartenders som vill börja jobba extra redan nu för att bli varm i kläderna men också de som vill vänta med jobbstart till sommaren.

Läs mer om våra bartendertjänster

 

Bokningsagenter

Nu inför sommaren söker vi glada, positiva och strukturerade bokningsagenter med säljinriktning som älskar att skapa upplevelser och som ser framemot att fylla våra torn, Gothia Towers & Upper House, med förväntansfulla gäster.

Läs mer om tjänsterna

Cafépersonal

Twentyfourseven är ett café och bar placerat mitt i Gothia Towers lobby. Vill du jobba på en energisk, fartfylld och galet rolig arbetsplats med fantastiska kollegor? Nu inför sommaren söker vi personal till vårt lobbycafé.

Läs mer om tjänsterna

Lagerarbetare

Inför sommaren söker vi kollegor till vårt lager. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om tjänsterna på lagret

Spaterapeuter

Vi söker spaterapeuter till Upper House Spa, beläget högst upp i Gothia Towers mittersta torn.
Här ingår du i ett team som brinner för service och engagemang.

Läs mer om tjänsterna

Övriga tjänster

Utöver sommarjobb har vi även ett flertal andra tjänster som vi söker nya kollegor till. Ta gärna en titt, kanske hittar du något som passar just dig eller någon du känner. Tipsa gärna vidare.

Se alla lediga tjänster här

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers. Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig. Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.