Jill Johnson tar Las Vegas till The Theatre

Jill Johnson blir nästa storstjärna på The Theatre, Gothia Towers.
Hösten 2017 sätter hon upp showen That’s life.
– Jag skall göra en riktig Las Vegas-show med musiken jag är uppväxt med hemma på vinylspelaren, säger Jill Johnson.

För exakt 50 år sedan släppte Frank Sinatra ett av sina klassiska spår – That’s Life.

Låten blev en hit. Mitt under brinnande Beatles-yra slog den sig oväntat in på toppen av Billboard-listan. Samma titel sätter Jill Johnson på sin nya show på The Theatre, på Gothia Towers.
– Det blir show med ett storband på 16 personer plus komp. Jag nyper mig i armen då jag inte trodde att det fanns något intresse av en storartad show som denna, men lycklig är jag som hade fel! Bring it on, jag är SÅ redo!, säger Jill Johnson.

Jills ambition är att göra den amerikanska låtskatten rättvisa, förpackad i en fascinerande scenografi, med visuella bildlösningar och detta i en arena som möjliggör alla tänkbara Las Vegas-ambitioner i Sverige.
– Jag vill bjuda på en musikalisk resa. Från mina intryck av klassiker som Frank Sinatra, Sammy Davies, Dean Martin och Nathalie Cole till dagens arena-artister som Celine Dion, Bruce Springsteen och Beyonce, allt förpackat i storbandsskrud, säger Jill Johnson.

Jills karriär som artist och låtskrivare, resorna till Nashville, flera säsonger med soloshowen JILL och framgången med svt-serien Jills veranda har givit henne en position i branschen. Det kommer inte sparas på resurser när supershowen ska produceras.
– Jag är säker på att publiken kommer att uppleva Jills egen livsresa genom musiken. En känsla av prakt, swing och glädje där Jill Johnson framför sina absoluta favoritlåtar ur den amerikanska låtskatten, säger producenterna Patrik Krall och Mikael Gordon-Solfors, som med nya showen ”That’s Life” vill slå vakt om The Theatres position som modern showarena.

Fakta

  • That’s Life spelas på The Theatre på Gothia Towers 8 november till 16 december.
  • Biljetterna kan bokas på gothiatowers.com samt Jills egen hemsida: jill.se.