Gothia Towers är Västra Götalands mest attraktiva arbetsgivare

Gothia Towers tar hem förstaplatsen när yrkesverksamma inom besöksnäringsindustrin i Västra Götaland får lista vilken arbetsgivare de helst skulle arbeta hos. Det visar en ny undersökning.
​​- Vi är mycket glada och stolta över högsta placering i denna arbetsgivarranking. Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs. Att attrahera och behålla duktiga medarbetare är avgörande för vår fortsatta utveckling, säger Carin Kindbom, vd och koncernchef på Svenska Mässan.

Av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom besöksnäringen placerar sig Gothia Towers på femte plats.

Undersökningen har genomförts av Universum på uppdrag av Visita. Över 2 000 yrkesverksamma inom besöksnäringen har fått lista vilka arbetsgivare de helst skulle arbeta hos och vad som är viktigast hos en arbetsgivare. I Västra Götaland har 360 yrkesverksamma deltagit i undersökningen.
– För oss är det väldigt viktigt att vi är en omtyckt arbetsgivare. Våra medarbetare arbetar mitt i händelsernas centrum och skapar unika upplevelser för våra besökare. Vi vill rekrytera och behålla branschens bästa medarbetare, säger Elisabeth Thomson, hotelldirektör, och Malin Franck, restaurangdirektör på Gothia Towers.

Svenska Mässan och Gothia Towers vision är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen.

Läs mer >