Starta året med en upplevelse

  • 19 Oct - 29 Feb

20% klubbrabatt*

*på alla rumstyperna under perioden

Njut av en härlig hotellvistelse i vintermörkret. Tid för varandra, god mat & dryck och en magisk utsikt över Göteborg! Nu erbjuder vi 20% rabatt på hotellrummet, för dig som är eller blir medlem.

I januari och februari kan det vara mörkt och kyligt. Men det kan också vara riktigt mysigt! Vad sägs tex om att strosa runt i Göteborg och ta en gofika i Haga? Eller bara mysa på hotellet och avnjuta något gott i våra restauranger och barer. Och starta dagen (inte bara året) på bästa sätt, utvilad och med en god frukostbuffé.

Reser du utan barn rekommenderar vi varmt ett besök till vårt avkopplande Upper House Spa, högt upp i vårt mittersta torn. Eller testa en av våra välgörande behandlingar. Som gäst på Gothia Towers har du specialpris på Upper House Spaentré. Bor du på Upper House så ingår Spa.

Reser du med barn så finns det mycket kul för dem på hotellet. Här finns lekrum, shuffleboard, pingis, i-wall med mera. På restaurangerna serveras gott för både liten och stor. Se våra aktuella barnaktiviteter här >>.

I erbjudandet ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori på Gothia Towers (ej Upper House)
  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Frukostbuffé med hållbara val
  • Gym


Erbjudande:
20% rabatt på hotellrummet för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. Gäller på alla rumskategorier på Gothia Towers (ej Upper House) i mån av plats. Vänligen observera att erbjudandet ej gäller under My Dog 10-13 jan och EuroHorse 22-24 feb 2024.

Period: 6 jan-29 feb 2024

BOKA RUM

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med 1 extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för 2 barn (max 12 år) för 200:-/natt.

Är ni fler än så (eller har äldre barn) behöver ni boka 2 rum. Vissa rum har en dörr emellan, för att boka dessa behöver ni kontakta oss.

[email protected]
031-7508810

* Gothia Towers tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att rumspriserna kan variera från dag till dag.

Varmt välkommen till Göteborg & Gothia Towers!