Jul på Gothia Towers

Kom i julstämning med oss!

Julpyntet är på plats i huset, julinsamlingen till förmån för Räddningsmissionen är igång och pepparkakshusen är framme. Utsikten från toppen av tornen över staden visar gnistrande ljus i Göteborg.
Våra restauranger erbjuder god mat & dryck och mysig julstämning.

Julinsamling

Julinsamling till utsatta barnfamiljer i Göteborg.
Vår årliga insamling pågår 18 nov – 18 dec och arrangeras tillsammans med Räddningsmissionen.

Läs mer

Pepparkakshus

Kom och se vår pepparkakshusutställning. I år är temat 'Julkalendrar genom tiderna'.
På plats finns en tävling, få ledtrådar genom vår utställning och svara på frågorna i vårat quiz. Chans att vinna en övernattning hos oss på Gothia Towers.

Quiz

Lucia 13 dec

För våra hotellgäster kommer enligt tradition Lucia på besök under frukosten. Passa på att få en stämningsfull morgon med tidig frukost om du bor över till den 13 december.
Kören från Naturmusikprogrammet på Donnergymnasiet besöker oss dessa tider:
Seasons, frukost kl 07:00-07:15
Imagine, frukost 07:30-07:45
Upper House, frukost 08:10-08:25
Hotellobbyn Tower 1 (i trappan), 08.45-09.00

Flowers

Gothia Towers blomsterbutik Flowers, i vår lobby, har fina blommor, julpynt, julkulor, inredningsdetaljer och presentartiklar. Här kan du unna dig fina saker till dig själv, eller kanske köpa årets julklappar!
Öppet dygnet runt.

Läs mer här

Julbord

Julbordets smaker och dofter och en vidunderlig utsikt gör julen på Imagine magisk. Boka årets julbord på restaurang Imagine, högst upp i Gothia Towers. 19 november - 24 december dukar  vi upp ett julbord med allt du kan tänka dig och dessutom en utsikt över julstadens glittrande ljus och färger.

Läs mer här

Nyår

Njut av en nyårsinspirerad lunch eller middag i någon av våra populära restauranger eller festvåningar. Flera av dem med utsikt mot en sprakande nyårshimmel. Vi erbjuder även nyårspaket med övernattning och middag – välj det som passar dig och de dina allra bäst.

Läs mer här

The Gallery

I vårt galleri, The Gallery, pågår alltid en spännande konstutställning.
25 nov-9 jan är utställningen 'Beautiful Sweden' på plats av Sara. Sara har målat 25 kvinnor, där varje porträtt representerar var och ett av Sveriges landskap tillsammans med respektive djur och växt.
Vernissage 25 november.

Läs mer här

Julklappstips

Vad ska du ge bort i julklapp?  Ett hett tips är att ge bort ett presentkort. Det gäller i hela vårt hus och, bäst av allt, den som får din present kan välja själv vad den vill använda presentkortet till.

Julklappstips

Kidz

Händer alltid roliga saker för barnen som bor hos oss, allt från julpyssel, tipspromenad och tävlingar

Läs mer här