Julen på Gothia Towers

Julinsamling till utsatta barnfamiljer i Göteborg

Vår årliga insamling pågår 17 nov - 24 dec och arrangeras tillsammans med Räddningsmissionen samt konstnärerna Karolina Palmér & Hanna Ekegren bjuder Gothia Towers in till en julinsamling till förmån för Räddningsmissionens julkampanj. Räddningsmissionens julkampanj skapar förutsättning för att sprida värme för många familjer kring jul med julgåvor till barn, samt de når ut brett för social utsatthet i Göteborg. Vi vill bidra till att många fler ska få ta del av ett stort fång värme.

Nu kan du vara med och skänka lite glädje och julfrid till dessa människor genom att bidra med att skänka en valfri gåva via SWISH & för varje gåva skänker Gothia Towers  lika mycket till som går oavkortat till Räddningsmissionens julinsamling.

Konstutställning

”Ett fång av värme”

Karolina Palmér & Hanna Ekegren ställer gemensamt ut en samling av sin fina konst i The Gallery som är belägen i lobbyn, Gothia Towers.
Vi skänker 20% av intäkten från alla sålda verk till Räddningsmissionen.

Utställningen pågår 17 november 2023 – 14 januari 2024 (Fri entré)

Vernissage 22 november - träffa konstnärerna 17.00-19.00 i The Gallery, Gothia Towers

Läs mer här

Auktion

En av tavlorna som Karolina Palmér & Hanna Ekegren gemensamt målat kommer auktioneras ut, där hela intäkten går oavkortat till Räddningsmissionen. Tavlan finns att beskåda i hotellobbyn på Gothia Towers under auktionsperioden 4 - 10 december. 

Målningens mål och mening är att bidra till Räddningsmissionens insamlingskampanj “Att vara någons ljus i mörkret”.

Länk till auktion på Tradera

Önskelista till tomten

Besök vår hotellobby och var med och bidra till Räddningsmissionen julinsamling "Att vara någons ljus i mörkret"
Här kan du via Swish ge en valfri gåva och för varje gåva skänker Gothia Towers lika mycket till som går oavkortat till julinsamlingen.

I samband med insamlingen kommer det för alla barn, att finnas en Julstation, att samlas vid för skriva sin egen önskelista och lämna till tomten i brevlådan.

Händer på hotellet

Tävling

Julscen i hotellobbyn, på plats kommer det finnas en tävling - Gissa hur många tomtenissar som gömmer sig runt scenen. Du har chans att vinna en övernattning på Gothia Towers.

Gothia Towers skänker 1 kr per tävlande bidrag till Räddningsmissionens julinsamling.

Flowers

Gothia Towers blomsterbutik Flowers, i vår lobby, har fina blommor, julpynt, julkulor, inredningsdetaljer och presentartiklar. Här kan du unna dig fina saker till dig själv, eller kanske köpa årets julklappar!

Läs mer här

Julklappstips

Vad ska du ge bort i julklapp?  Ett hett tips är att ge bort ett presentkort. Det gäller i hela vårt hus och, bäst av allt, den som får din present kan välja själv vad den vill använda presentkortet till.

Presentkort

Händer för barnen

Händer alltid roliga saker för barnen som bor hos oss, bio, tipspromenad och tävlingar, och julklapp till barnen som checkar in i juldagarna.

Läs mer här

Julbord och nyår på Gothia Towers

Boka in årets julbord med Göteborgs mest magnifika utsikt på 29:de våningen i Gothia Towers. Med utsikt över ett vackert julpyntat Göteborg där julförberedelserna är i full gång nere på gatorna. Med luften full av glädje och förväntan kan ni slå er ner och njuta av ett härligt julbord med allt ni kan önska er. Låt smakerna, sällskapet och skratten skapa ett härligt julminne tillsammans. Allt för en riktigt god jul!

Traditionellt julbord

Traditionellt julbord med stämningsfull pianomusik.

Välkommen till restaurang Imagine, högst upp i vårt tredje torn. Här, på 29:e våningen, erbjuder vi årets julbord med en fantastisk utsikt över julstaden Göteborg.
Njut av klassiska vällagade rätter och moderna smaker. Avsluta julbordet med en smakfull dessertbuffé komponerad av Gothia Towers pastry-team. Och glöm inte att utforska vårt generösa godisbord!

Läs mer här

Fira nyår med oss

Välkommen att njuta av en nyårsinspirerad lunch eller middag i någon av våra restauranger här på Gothia Towers. Festligt eller lugnt - vi erbjuder flera olika alternativ för dig som vill börja det nya året på allra bästa sätt.

Läs mer här