Julklappstips från Gothia Towers

Ge bort en upplevelse i julklapp

Vad ska du ge bort i julklapp? Hos oss finner du flera minnesvärda upplevelser såsom övernattningar, gastronomiska läckerheter, King Size räksmacka, spabesök, En Öl & Whiskymässa, Båtmässan och mycket mer som passar perfekt som julklapp till någon du tycker om.
Tips – ge bort ett presentkort i julklapp. Det gäller i hela vårt hus och, bäst av allt, den som får din present kan välja själv vad den vill använda presentkortet till.
Se våra julklappstips nedan.

Upplevelser på Gothia Towers

Presentkort

Ge bort ett helt hus fullspäckat med härliga upplevelser året runt.
Presentkorten gäller på båda hotellen, alla restauranger, Flowers och på Upper House Spa och är giltiga i hela 2 år från utfärdandedatum.

Köp presentkort online

Härlig hotellvistelse

Ge bort en oförglömlig upplevelse till någon du tycker om. Vad sägs om en mysig övernattning hos oss, välj mellan Gothia Towers och exklusiva Upper House. Kan man få en skönare julklapp?
Läs mer om Upper House >>
Läs mer om Gothia Towers >>

Middagsdate

King Size räkmacka på Heaven 23? Brunch på nya Corner. Eller ta del av det nordiska matarvet på West Coast?
Ett presentkort på en god middag gör de flesta glada.
Läs mer om våra restauranger >>

Upper House Spa

Högt ovanför Göteborgs takåsar börjar upplevelsen av Upper House Spa. Njut av stans bästa utsikt och härligt spa med pooler, Hamam, bastur och mycket mer. Kanske en skön behandling kan passa din vän?
Läs mer >>

Spashop

På Upper House Spashop finner du härliga och noggrant utvalda produkter från bl.a. Babor, Grevinnans rum och OAS. Vi erbjuder ansikts- och kroppsvårdsprodukter, smycken, doftljus, doftpinnar, tvålar och badaccessoarer.
Här kan du även köpa presentkort på plats.
Läs mer >>

Flowers

I hotellobbyn finns vår fina blomsterbutik Flowers. Här finns många klappar att välja mellan - sköna krukväxter, vackra buketter och unika presentartiklar.
P.S Öppet dygnet runt.
Läs mer >>

Roligt & intressant på mässan

Här i huset har vi flera härliga mässor kommande månader – ett mässbesök är en perfekt upplevelse att ge bort i julklapp.
Nedan finner du mer information om våra mässor och biljetter köps direkt på respektive mässas hemsida.

MyDOG

11-14 januari
MyDOG är Nordens största hundevenemang – mötesplatsen är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om hundar.
Läs mer >>

Båtmässan

3-11 februari
Provkör sommaren på Båtmässan! Här finns allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare.
Läs mer >>

EuroHorse

22-25 februari
Norra Europas största mötesplats för alla hästälskare. Vägg i vägg pågår Gothenburg Horse Show!
Bjud någon du tycker om på en riktig hästfest >>

Göteborg Vin & Deli

22-23 mars
Prova, dofta och upplev dryck från när och fjärran, både från den nya och gamla världen.
Spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor med mycket historia. Till det finner man delikatesser som hör drycken till. Du kan även välja paket med entré & god mat.
En julklapp för livsnjutaren >>

En Öl & Whiskymässa

19-20 april
En perfekt klapp till den som vill upptäcka allt som bubblar och pyser i öl- och whiskyvärlden.
Här samlas ett stort antal utställare från mikrobryggerier, bryggerier, whiskydestillerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, delikatessföretag och mycket mer.
Du kan även välja hotellpaket eller entrépaket tillsammans med lunch.
En julklapp för finsmakaren >>

Presentkort på Gothia Towers

Ge bort ett helt hus fullspäckat med härliga upplevelser året runt. Om din vän själv får välja.

Köp presentkort

Julklappstips Göteborg

Vi har samlat våra bästa julklappstips till någon som har allt!

Vissa julklappar är självklara när julen närmar sig medan vissa alltid är lika svåra att komma på. Vårt absolut bästa julklappstips för de som redan har allt – eller som du bara vill ge något extra genomtänkt till – är att ge bort en upplevelse!

Finns det någon finare julklapp än de som skapar fina minnen? Att få en upplevelse ger både något att se fram emot, att njuta av och att minnas tillsammans.  Oavsett om du helt ger bort upplevelsen eller om en del av julklappen är att ni njuter av den tillsammans så kommer det att bli en av de finaste klapparna under granen.

Välkommen till Svenska Mässan och Gothia Towers, här finns upplevelser för alla smaker. Här hos oss finns ett stort urval av härliga, intressanta och välgörande upplevelser som passar perfekt till julklappar.

Presentkort på Gothia Towers & Upper House

En härlig weekend med spa på Upper House eller övernattning på Gothia Towers? Njut av en King Size räkmacka på Heaven 23 eller en god middag på vår lobbyrestaurang West Coast skulle passa perfekt?

Ett presentkort är en perfekt julklapp att ge bort – det gäller på Gothia Towers och Upper House, i alla tre torn, på hotell, restauranger och spa. Och bäst av allt, den som får din present kan välja själv vad den vill använda presentkortet till.

Köp presentkort här