Söderberg & Partners Benefits

  • Gothia Towers Göteborg
  • Gothia Towers King Size räksmörgås

Gothia Towers


Gothia Towers ligger i centrala Göteborg, mitt i händelser­nas centrum. Här bor du förstklassigt och kan koppla av i en internationell miljö med skön puls. Hotellet har 1200 rum och sviter samt 5 publika restauranger och barer. Granne med Liseberg, Universeum, Scandinavium och evenemangsstråkets alla scener och arenor och bara ett par kvarter från paradgatan Avenyn. Kombinerat med den fantastiska utsikten från våra torn ligger Göteborg bokstavligt talat för dina fötter.

 

Citybreak i Göteborg

Ta med familj, vänner nära och kära och unna er en härlig vistelse i Göteborg. Här finns ett brett utbud av aktiviteter för så väl gammal som ung, Liseberg, Universeum, härliga caféer, fartfyllda shower, konserter, festivaler och evenemang av alla slag, god mat, spa, shopping och mycket annat.
I samband med din bokning kan du smidigt köpa entré till både Liseberg och Universeum samt Göteborg City Card som gäller i 24h.

Vad händer i Göteborg, se evenemangskalendern >>


Gothia Coins

Som medlem i Söderberg & Partners Benefits får du förutom ett bättre pris på rummet vår egen valuta: Gothia Coins. Ett kort laddat med 100 kr per vuxen att handla för på Gothia Towers i samband med din vistelse*.


I erbjudandet får du:

  • 150 kr i rabatt per natt på hotellrummets ord. FLEX-pris
  • 100 kr Gothia Coins värdekort per vuxen och vistelse
  • Frukostbuffé
  • Gym
  • Wi-Fi

Period: Går att boka i mån av plats 1 januari t.om. 30 december 2018.

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.

Boka online >>

 

*Erbjudandet gäller bokning online i mån av plats alla rumstyper och kan ej kombineras med andra rabatter, erbjudanden, avtalspriser eller klubbpriser. Gothia Coins värdekort gäller på Gothia Towers som betalning i våra restauranger, barer, café, spa och parkering och är giltigt från ankomstdatum till avresa. Kan ej användas som delbetalning av logi eller lösas in mot kontanter. Förbrukat kort återlämnas i receptionen.

 

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!