Växande samarbete med Räddningsmissionen

Ett fruktbart samarbete som ständigt växer. En högst passande beskrivning på Gothia Towers, Svenska Mässan och Räddningsmissionens gemensamma arbete med socialt utsatta  människor.

Senaste projektet på Björlanda prästgård är två växthus som Gothia Towers och Svenska Mässan sponsrar, i växthusen som vardera är 15 kvadratmeter stora, odlas tomater och gurka. Utanför växthusen prunkar  äppelträd och dessutom värper gårdens höns ägg  som varje dag levereras färska till restaurang West Coast tillsammans med frukten och grönsakerna.
– För oss på Gothia Towers och Svenska Mässan känns det naturligtvis väldigt bra att köpa och servera närproducerad och ekologiskt odlad mat från Björlanda prästgård, säger Jenny Jardefur, kommunikatör på Svenska
Mässan.

Det är Räddningsmissionen som driver verksamheten på Björlanda prästgård och Mikael Albertsson, ansvarig för insamling och företagssamarbeten på Räddningsmissionen, gläds över det långsiktiga och breda samarbetet med Gothia Towers och Svenska Mässan.
– Ja, vi har många väldigt bra och värdefulla projekt ihop. Framförallt är vi nöjda med att Björlanda-samarbetet ger så många vinster. För de som bor och arbetar på Björlanda, för Räddningsmissionen, för miljön, för
Gothia Towers och för deras gäster.

För att läsa mer om Gothia Towers och Svenska Mässans CSR-arbete, klicka här >>