Upper House Dining blir bredare

Gothia Towers stjärnkrog, Upper House Dining har, förutom sin Michelinstjärna, fått mängder av priser, utmärkelser och fin kritik i medier. Nu vill de gärna att en bredare publik ska upptäcka gourmetrestaurangen med den magnifika utsikten på 25:e våningen.

Som ett led i denna strävan, erbjuder de ett alternativ till sin avsmakningsmeny, nämligen lilla menyn. Medan stora menyn är en matupplevelse som tar ungefär fyra timmar, räcker det med två och en halv timme för lilla menyn.
Båda menyerna komponeras med lika stor omsorg, men den lilla har något färre rätter. De uppdateras löpande, beroende på vilka råvaror som finns att tillgå.
– På helgerna har vi fullbokat långt i förväg, men vi har märkt att det finns en efterfrågan på en lite kortare meny, framförallt på vardagkvällarna, förklarar Johan Jansson, restaurangchef på Upper House Dining.
– Dessutom vill vi gärna bli lite mer tillgängliga för en större publik, säger han.

Johan Jansson, Upper House Dining
Johan Jansson, Upper House Dining

Idag är många av restaurangbesökarna hotellgäster från Upper House, som är Gothia Towers femstjärniga del.  Övriga hotellgäster och personer som inte bor på hotellet hittar inte till restaurangen i samma utsträckning.
– Vi har varit väldigt diskreta och inte marknadsfört oss. För att ta hissen hit har man tidigare behövt ett rumsnyckelkort, eller så har vi har åkt ner till receptionen för att hämta våra gäster. Men från och med i sommar är hissarna öppna för alla när vi har öppet, så att restaurangen ska bli mer tillgänglig. Dessutom har vi ju en loungebar där man kan äta och botanisera i vår välförsedda vinkällare, utan att boka bord innan.

Gabriel Melim Andersson, köksmästare Upper House Dining

Det är inte bara den enorma utsikten och stjärnan i Guide Michelin som är speciell med Upper House Dining. Restaurangen har också en egen takodling som förser restaurangen med hela behovet av färska örter. Dessutom har man bikupor som man får egen honung ifrån. Kolla in webbplatsen aussielowdepositcasino.com för att få fler alternativ!

Oavsett om man väljer ett helt paket, med hotellvistelse, spa, lyxig frukost och gourmetmiddag, eller bara det senare, kan man räkna med en upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer & boka bord >>