Så lyckas du på sociala medier

– Fucking follow me, right now!
Ett klassiskt citat från Gary Vaynerchuk, som går under benämningen ”social media master” i USA.
Med sin bombastiska stil och skarpa råd visar han vinnande vägar genom mediabruset. Nu kommer han till Göteborg och Hjärntillskott.

Seminarieserien Hjärntillskott, i regi Bestseller PR, har laddat rejält inför sin årliga Executive Day på Svenska Mässan 5 december.
Våga sikta högt och nå stjärnorna är rubriken på heldagen som leds av TV-journalisten Jenny Strömstedt och samlar fem utländska toppföreläsare:
Kanadensiske astronauten Chris Hadfield, känd för sitt flitiga twittrande på rymdstationen ISS, amerikanska långdistanssimmaren Diana Nyad, den skotske f d SKF-chefen Tom Johnstone och norska läkaren Gunhild Stordalen, gift med hotellmagnaten Petter och känd för sitt engagemang i klimatfrågan, kvinnors hälsa, m m.

Och så mediafenomenet Gary Vaynerchuk, då. Född i Vitryssland 1975. Han kom till USA som treåring tack vare SALT-avtalet, som tillät sovjetiska judar utvandra i utbyte mot amerikanskt vete.
Hans ryktbarhet startade i vinbranschen. På fem år fick hans familjens butik i New Jersey att öka omsättningen från tre miljoner dollar till 60 miljoner dollar genom att introducera näthandel och en daglig webcast om vin.
Sedan dess har han gjort snabb karriär inom modern webbmarknadsföring, där han byggt upp flera framgångsrika företag.
Idag driver han VaynerMedia i New York, en av världens hetaste byråer.
Han är rådgivare åt företag, har gett ut flera storsäljande böcker och har som riskkapitalist investerat  hårt i företag som Facebook, Twitter, Tumblr, Uber och Birchbox.
Tidigare i år startade han företaget Vaynerchuk The Gallery, som samlar andra mediaföretag och kreativa innehållsleverantörer.

Men för den amerikanska TV-publiken är han mest känd som värd för The #AskGaryVee Show där han tar upp frågor kring sociala medier och entreprenörskap. Svaren baserar han på sina egna erfarenheter.

Hans filosofi för att nå framgång på sociala medier är att vara extremt lyhörd och ha en genomtänkt strategi – och sedan hålla sig till den. På Hjärntillskott kommer att han utveckla tankarna och svara på frågor från publiken.

 

Läs mer & boka biljett >>