The Theatre

Gothia Towers är nominerade till Årets Nydanare i Grand Travel Award 2015.
– Jättekul att våra satsningar har uppmärksammats, säger Gothia Towers vd Daniel Stenbäck.
– Motivering till nomineringen kunde vi nästan inte formulerat bättre själva – vi har bara sett starten på vår resa i skapandet av en helt ny destination, fortsätter Daniel Stenbäck med ett leende.

Prestigefyllda Grand Travel Awards genomförs för 23:e året i rad och avgörs 11 februari 2015 på Grand Hôtel i Stockholm.
Gothia Towers är tillsammans med Resebemanning och HTL nominerade till kategorin Årets Nydanare.
Gothia Towers nominering lyder:
”Gothia Towers är först i Sverige med att ta steget fullt ut i ett försvenskat “Las Vegas-koncept”. Inte nog med att hotellet förra året var först med att skapa “ett hotell i hotellet” genom femstjärniga Upper House i ett av tornen. Nu har hotellet öppnat sin egen konsert- och showarena The Theatre som erbjuder påkostade musikaler, shower och evenemang. Hotellgästen får allt under ett tak: boende, mat och underhållning, och hotellet blir en destination i sig.”

Om Grand Travel Award
Grand Travel Award genomförs för tjugoandra året i rad  i  februari 2014. Historien går dock tillbaka till 1993, då evenemanget grundades av Travel News. Grundkonceptet har varit det samma under alla år: Ett branschpris till rese- och turistnäringens duktigaste aktörer, där vinnarna röstas fram av närmare 600 svenska resebyråsäljare.

För ner information om Grand Travel Award >>