Nydanande Gothia Towers – en destination i sig

Gothia Towers är nominerade till Årets Nydanare i Grand Travel Award 2015.
– Jättekul att våra satsningar har uppmärksammats, säger Gothia Towers vd Daniel Stenbäck.
– Motivering till nomineringen kunde vi nästan inte formulerat bättre själva – vi har bara sett starten på vår resa i skapandet av en helt ny destination, fortsätter Daniel Stenbäck med ett leende.

Prestigefyllda Grand Travel Awards genomförs för 23:e året i rad och avgörs 11 februari 2015 på Grand Hôtel i Stockholm.
Gothia Towers är tillsammans med Resebemanning och HTL nominerade till kategorin Årets Nydanare.
Gothia Towers nominering lyder:
”Gothia Towers är först i Sverige med att ta steget fullt ut i ett försvenskat “Las Vegas-koncept”. Inte nog med att hotellet förra året var först med att skapa “ett hotell i hotellet” genom femstjärniga Upper House i ett av tornen. Nu har hotellet öppnat sin egen konsert- och showarena The Theatre som erbjuder påkostade musikaler, shower och evenemang. Hotellgästen får allt under ett tak: boende, mat och underhållning, och hotellet blir en destination i sig.”

Om Grand Travel Award
Grand Travel Award genomförs för tjugoandra året i rad  i  februari 2014. Historien går dock tillbaka till 1993, då evenemanget grundades av Travel News. Grundkonceptet har varit det samma under alla år: Ett branschpris till rese- och turistnäringens duktigaste aktörer, där vinnarna röstas fram av närmare 600 svenska resebyråsäljare.

Ett inlogg. Alla skärmar.

Dela

Dela med dina vänner.

Återställning

Mail har skickats. Kolla din e-post efter återställningslänk. Det kan ta upp till 30 minuter innan du får mailet.

Klart!

Ditt konto har skapats. Nu kan du börja favorisera.

Mina sidor

Som inloggad får du möjlighet att favorisera exempelvis programpunkter, utställare m.m. Skapa din egen mässa med just det du är intresserad av. Mina sidor innehåller även dina köp, som exempelvis biljetter. Ett konto är dessutom helt gratis.

Ett inlogg. Alla skärmar.

Visa lösenord.
Jag godkänner att mina personuppgifter sparas. Läs mer om hur vi använder dina personuppgifter.

Uppdatera din webbläsare

Den webbläsare som du använder är föråldrad. Uppdatera din webbläsare

Jag förstår