West Banqueting Hall

West Banqueting Hall är en mycket uppskattad lokal för lanseringar, fester, events och mer. Den ljusa lokalen har egen entré och stora glasytor ut mot gatan.

West Banqueting Hall kan utformas som en mindre sal på 665 m2, den perfekta ytan för mingel för upp till 400 personer.
Vill du nyttja hela West Banqueting Hall för ditt event, skapar vi med enkelt grepp en middags- och festplats för 1062 sittande gäster! Har du ett ännu större event? Vi kan utan problem skapa en mingelyta för 2 000 personer. Du kan också kombinera West Banqueting Hall med Scandinavium!

Underhållning

Vi erbjuder ett brett spektra av underhållare inkluderat show, coverband, konferencier och DJ:s i olika priskategorier och för alla smaker. Vi skräddarsyr bästa paketet för dig.
Kontakta oss för offert.

Teknik

Önskar ni ta med er egen underhållning? Eller finns det någon med artisttalang inom företaget? Vi erbjuder högklassiga tekniska lösningar för dessa teknikbehov. Eventuella kostnader för tekniker tillkommer.
Kontakta oss för offert.

Abonnering

Vid abonnering av lokalen ingår bankettdukning med linneduk och servett, blomma och levande ljus på borden, hovmästare samt servering- och barpersonal, scen, dimbar belysning, viss tygdrapering längs väggar, säkerhetsvakt, projektledning, garderob samt städning. Som kund får du tillgång till lokalen hela dagen.

Fakta: West Banqueting Hall – vid E-hallen

Bruttoyta: 2 100 m2
Lägsta takhöjd: 4,3 m
Högsta takhöjd: 4,9 m
Max takbelastning: 50 kg/m2
Max golvbelastning, utbredd: 3 000 m2
Max golvbelastning, punkt: 20 000/m2
Varuport D: 5 x 4,1 m
Varuport E: 7,5 x 5 m
Port, entré 8: 4,9 x 4,9 m
Varuhiss 34: 2,75 x 5 x 2,4 m, max 4 000 kg
Brandlarm: Ja
Sprinkler: Ja