”Oerhört professionellt och smidigt möte”

Framtid VGR – Västra Götalandsregionen

Målet från kunden var tydligt – man önskade ett stort hybridevent för 550 deltagare där hälften av publiken skulle vara på plats fysiskt i en av våra studior och hälften skulle följa konferensen via dator. Under en heldag skulle man varva inspiration och information. Debatter i plenum skulle kombineras med mindre föreläsningar i separata mötesrum. Från VGRs sida önskade man ha mycket goda möjligheter till interaktion mellan studion, de på plats och deltagarna på distans.
Självklart hade vi gärna sett att vi fick sjösätta hybridkonferensen som planerat och välkomna alla fysiska deltagare till Svenska Mässan. Dock innebar nya restriktioner att vi fick ställa om till en helt digital livesändning. Även om det var med kort varsel kunde vi möta alla delmål i den ursprungliga planen, tack vare flexibla studiolösningar och ett erfaret projektteam.

“Oerhört professionellt och smidigt möte på Svenska Mässan. Mötet var en hybrid av live-deltagande och länkmedverkan, allt fungerade perfekt, på plats och digitalt. Roligt att jobba med ett så proffsigt gäng.”
Karin Hübinette, moderator

”Tillsammans med Svenska Mässan kunde vi ställa om från fysiskt till digital konferens på mindre än en månad. Vi är jättenöjda med det oerhört proffsiga och snygga genomförandet av den digitala konferensen som innehöll föreläsningar, panelsamtal och dansföreställning! Vi har fått mycket positiv feedback på arrangemanget från de över 500 deltagarna.”
Eva-Lena Ekman
Projektledare för Framtid Västra Götaland