Small hybrid

Typ av möte: Hybrid
Antal platser på scen: 1-3 talare på scen
Max antal deltagare: 50-130 personer i biosittning
Storlek: 84-168 m2 ​
Lokal: J2, R2, R17, R18

Vad är ett hybridmöte?
Det som gör mötet till ett hybridmöte är interaktionen och inkluderingen mellan den digitala och fysiska publiken. Hos oss kan du genomföra en sändning med en livepublik och genomföra ett hybridmöte där vi kopplar ihop fysiska deltagare med digitala deltagare.​

Vem passar Small Hybrid för?
Detta är en enklare hybridlösning för er som vill samla den största gruppen av deltagare på plats fysiskt i lokalen men ändå ha möjlighet till att ha med deltagare på länk.

Kanske ska ni samla en grupp för exempelvis utbildning eller verksamhetsdag och vill kunna erbjuda möjligheterna att deltagarna som ej är på plats kunna koppla upp sig via t.ex Teams eller Zoom.

Denna hybridmöteslösning har största fokus på att talaren/talarna ska höras och ses bra även för deltagarna digitalt. Deltagarna som är med fysiskt i lokalen har en mikrofon som används för Q&A så att deltagarna online ska inkluderas.

Ni tar själva med dator för presentation och kopplar på er digitala mötestjänst (t.ex Teams eller Zoom). Vid start av mötet finns tekniker på plats och vår tekniker finns även tillgänglig för support under mötet.

Detta paket är gör att du är fullt utrustad med all teknik som behövs för ett enklare hybridmöte: Tv-skärm för att visa deltagare på länk, 1 trådlös headsetmikrofon till talare, 1 trådlös handmikrofon till publiken för Q&A, 1 Sony Z-150 Kamera och tekniker som hjälper vid start, installation samt support.

Pris och grundpaket I paketupplägget ingår:
Uppstartshjälp med tekniker och även support. Grundtekniken med 1 kamera, 1 trådlöst headset, 1 trådlöst mikrofon samt tv-skäm

 

Lokalhyra varierar beroende på typ av lokal, antal personer och övriga önskemål som anpassas efter ert behov. Pris ges vid förfrågan och efter konsultation.