Small Digital Rooms

Mindre videokonferens/delegatmöte

Typ av möte: digitalt och hybrid

Antal platser: anpassas efter behov, max 15 personer per möte

Catering och logi: finns att tillgå och anpassas efter ditt behov

Storlek: vi anpassar lokal efter antal personer

Vad innebär ett mindre digitalt möte hos oss? Vi erbjuder plug ’n play-lösningar som lämpar sig för mindre grupper (max 15 personer) fysiskt på plats i kombination med deltagare på distans som ansluter digitalt. Plug ’n play innebär att vi har användarvänlig utrustning och teknik som är enkel att ansluta till och som levererar hög ljud- och bildkvalitet. Ni ”pluggar” bara in er och streamar ut bild och ljud till övriga deltagare som ansluter via länk. Exempelvis via Teams eller Zoom.

Väljer du videokonferens HD får du tillgång till ett rum med en helt ny standard av konferensutrustning. Den är speciellt anpassad för digitala möten och för att du ska uppleva samma ljudkvalitet oavsett om du är på plats eller på länk. Rummet är utrustat med en konferenskamera som filmar i vidvinkel och täcker nästintill hela rummet. Bildkvaliteten är i HD-upplösning och den har dessutom ett inbyggt ljudsystem som ger en kristallklar ljudkvalitet.

Lösningen passar exempelvis för företag, föreningar eller grupper där merparten bor i Göteborg, men har behovet att mötas digitalt med personer på annan ort.

Pris och grundpaket videokonferens HD:

Utrustning videokonferens HD, 2500 SEK.

Konferenskamera med vidvinkel och HD-upplösning. Mikrofonhögtalare med inbyggt system som fokuserar på rösten som talar och eliminerar missljud vilket ger en kristallklar ljudkvalitet för motparten i samtalet. I kostnaden ingår uppstartshjälp med tekniker och även support, mikrofon, kamera samt dator som sköter tekniken. (Teknisk support avser endast hårdvara, ej Teams eller dylikt.) Lokalhyra varierar beroende på typ av lokal, antal personer och övriga önskemål som anpassas efter ditt behov. Pris ges vid förfrågan och efter konsultation.

* Rekommenderade tillval: 75” skärm, laptop.

Väljer du videokonferens med delegatmikrofon så är voteringsfunktionen det centrala. Du får tillgång till ett anpassat konferensrum med telefon, skärm med kamera och högtalare för videokonferens.

Videokonferens med delegatmikrofoner lämpar sig till dig som har ett behov av voteringsfunktion, exempelvis styrelsemöte eller liknande. Varje deltagare får då tillgång till en egen delegatmikrofon.

Pris och grundpaket videokonferens med delegatmikrofoner: Kostnaden för delegatmikrofoner ligger på 1250sek/st. I kostnaden ingår uppstartshjälp med tekniker och även support, mikrofon, kamera samt dator som sköter tekniken. (Teknisk support avser endast hårdvara, ej Teams eller dylikt.) Lokalhyra varierar beroende på typ av lokal, antal personer och övriga önskemål som anpassas efter ditt behov. Pris ges vid förfrågan och efter konsultation.

 
Small Digital Meeting Rooms