Medium Hybrid

Typ av möte: Hybrid ​
Antal platser på scen: 1-flera talare på scen.
Max antal deltagare: 50-1500 personer i biosittning.
Storlek: 84-2000 m2 ​
Lokal: R17+ R18, J1, J2, R2 samt alla våra större lokaler.

Vad är ett hybridmöte?
Det som gör mötet till ett hybridmöte är interaktionen och inkluderingen mellan den digitala och fysiska publiken. Hos oss kan du genomföra en sändning med en livepublik och genomföra ett hybridmöte där vi kopplar ihop fysiska deltagare med digitala deltagare.​

Vem passar Medium hybrid för?
Våra Medium Hybridmöten passar för er som vill sända ett mer producerat hybridmöte som gör att mötet blir mer intressant att titta på för deltagaren online. Detta upplägg ger ytterligare möjligheter att t.ex. lägga till namnplattor, filmer och bilder som skapar en mer levande & producerad känsla. I detta paketet är en tekniker med under hela mötet och sköter kameror, ljud och sändningen. Detta teknikpaket ger er möjlighet att både livesända och spela in mötet – en bra kombination för dig som vill nå ut till en större målgrupp då ni kan skicka ut hela eller delar av materialet i efterhand.

Pris och grundpaket I paketupplägget ingår:
1 tekniker under den aktuella konferensdagen. Grundtekniken med 2 st PTZ-kameror, 1 trådlös headsetmikrofon till talare, 1 trådlös handmikrofon till publiken för Q&A, streaming-KIT mot Vimeo.

Beroende på behov kan man behöva komplettera detta paket med extra tekniker, kameror eller övrig teknik – vi anpassar efter ert behov.

Lokalhyra varierar beroende på typ av lokal, antal personer och övriga önskemål. Pris ges vid förfrågan och efter konsultation.