Kongresshall 600-1500 personer

– Välkommen till Kongresshallen

Vilken arena för möten med 300 – 1 500 personer kan göras om till bankettsal på två timmar?
Svar: Gothia Towers Kongresshall!

Hemligheten ligger i flexibiliteten – inte nog med att Kongresshallen kan delas in på olika sätt, vi kan också ”trolla bort” läktarna. Hela Kongresshallen har 1 500 platser, men den kan också delas in i mindre delar. Oavsett får alla deltagare lika bra utsikt över den tekniskt välutrustade scenen. Bakom den finns loger och tolkbås. En fullt utrustad internationell kongresslokal, med andra ord.


1500 personer (Auditorium)

490 personer
Classroom seating
640 people
wi fi
Wifi

Projektor/LED-skärm

Blädderblock

Whiteboard
tekniker
Konferens Tekniker

Kongresshallen i detalj

Kongresshallen består av själva hallen och en foajé med egen entré. Kombinera gärna med kringliggande lokaler. Entrén vetter mot Scandinavium och har rulltrappa upp till foajén på plan 1. Foajén har stor kapacitet för registrering och inkluderar kontor och kök. En idealiskt yta för mindre utställningar, fördrink eller mingel.

Mindre avdelningar kan enkelt göras med fasta draperier. Detta gör hallen perfekt för både medelstora och stora möten. Att göra om Kongresshallen till bankettsal för upp till 1050 gäster tar ca två timmar (längre tid om lokalen är delad).  Detta sker genom att de främre läktarsektionerna hissas upp i taket. Under är bankettdukning redan förberedd och kan snabbt färdigställas.

Ingår alltid i Large:

  • Scen med talarstol och två ståbord
  • Fast mikrofon i talarstol
  • Trådlöst headset
  • Filmduk
  • Vitt scenljus med dimmer
  • Två tekniker
  • Entrévärd
  • Dataprojektor på 10 000 ANSI lm
  • Eluttag i alla stolar

 

 

Kombinera med andra lokaler

Kongresshallen kan enkelt kombineras med våra övriga lokaler och ytor i anläggningen.

H-Hallen ligger i direkt anslutning till Kongresshallen och används ofta för utställning och mingel. Här finns ca 1 400 m2 öppen yta som också ansluter till våra mötesrum och som enkelt kan anpassas till utställningsyta, samt våra små och medelstora konferenslokaler.

G-hallen ligger i anslutning till Kongresshallen och kan enkelt göra om ett antal mindre mötesrum. Dessa är perfekta som break-out rooms, för att fylla det behov av mindre mötesytor som oftast uppstår under en större kongress.

E-Hallen är en helt omgjord och ligger under kongresshallen och delar samma entré. Hallen är idealiskt för parallella mötesaktiviteter. Använd hela ytan eller gör om den till mindre mötesrum.  Den ligger dessutom granne med de större mötesarenorna C-, B- och A-Hallen. Det finns även möjlighet att även kombinera E-hallen med Scandinavium för riktigt stora arrangemang.

Läs mer om H, G och E-hallen här>>

För att se en översikt över våra möteslokaler och hallar (pdf), klicka här >>

 

Se fler bilder här