Gothia Towers Ballroom

Perfekt för fest & bankett av alla de slag!

Gothia Towers Ballroom är helt unik med näst intill obegränsade möjligheter! Här finns en bankettsal med stor scen som både är mycket tekniskt välutrustad och stark – här kan vi ta in såväl bilar som symfoniorkestrar!

För matupplevelsen finns Skandinaviens bästa kök tillgängligt och är de redo att leverera läckerheter att minnas långt efter det att festen avslutats.

Passar perfekt för 350-1 050 gäster.

Underhållning

Vi erbjuder ett brett spektra av underhållare inkluderat show, coverband, konferencier och DJ:s i olika priskategorier och för alla smaker. Vi skräddarsyr bästa paketet för dig.
Kontakta oss för offert.

Teknik

Önskar ni ta med er egen underhållning? Eller finns det någon med artisttalang inom företaget? Vi erbjuder högklassiga tekniska lösningar för dessa teknikbehov. Kostnader för önskad teknik och tekniker tillkommer, kontakta oss för offert.

Abonnering

Vid abonnering av lokalen ingår bankettdukning med linneduk och servett, blomma och levande ljus på borden, hovmästare samt  servering- och barpersonal, scen, miljöbelysning, säkerhetsvakt, projektledning, garderob samt städning.

Kontakta oss för offert via förfrågan ovan. 

Fakta: Gothia Towers Ballroom

Byggår: 1992
Eventhall yta: 2 000 m2
Scenyta: 225 m2
Scenens höjd: 1 m
Takhöjd: 8,4 m
Foajéyta: 1 200 m2
Antal platser, kongress: 1 500 personer
Bankett, långbord: 1 050 personer
Bankett, runda bord: 700 personer
Hiss till scen: 4 000 kg
Hiss till reception: 4 000 kg