Flex Hybrid Studios

​Hybridmöte/Hybridevent​

 

Typ av möte: fysiskt och digitalt (hybrid)

Antal platser: Vi har kapacitet för mindre event till kongresshall för 1500 personer (5-41 000kvm)

Catering och logi: finns att tillgå och anpassas efter ditt behov.

 

Vad är ett hybridmöte? ​

Det är en hybrid mellan ett fysiskt och digitalt möte. Även kallat digifysiskt möte. Karaktäristiskt är en digital/virtuell del filmad eller livestreamad i kombination med fysisk publik eller deltagande på plats. Det som skiljer ett hybridevent från ett digitalt event är att man designat det för att inkludera och skapa interaktion mellan den digitala och fysiska publiken och/eller deltagarna.

Exempel på interaktion kan vara nätverksstund, chatt, omröstningar, frågestunder eller en livestreamad rundtur i monterytor på plats. Endast fantasin sätter gränser! ​​

​Vem passar det? ​

Det här passar dig som vill ha fysiska deltagare på plats och samtidigt ansluta och ev. involvera digitala deltagare. Det är ett corona-anpassat alternativ där en del av företaget/organisationen/föreningen kan ses fysiskt med säkert avstånd och streama ut till resterande del av sällskapet som kopplar upp digitalt. Utöver våra uppbyggda studion har vi även mängder av lokaler och ytor som kan anpassas efter behov.

Vi hjälper gärna till med idéer för att få till en lyckad helhetsupplevelse med bra interaktion mellan de digitala och fysiska deltagarna.

Hör av dig så berättar vi gärna mer. ​

Skicka förfrågan

 

Flex Digital Meeting Rooms