Underhållning till festen!

 

Skicka förfrågan

Vårt musik- och underhållningsutbud har inga gränser – vi hjälper er att boka rätt artister och underhållning för ett oförglömligt event.
Specialproducerad underhållning levereras till ditt event. Inget uppdrag är för stort, eller för smått. Vi har tillgång till ett fantastiskt utbud av artister, magiker, DJ:s, coverband, musiker eller shower och kan erbjuda det mesta.
Kolla in ett axplock av våra favoriter!

Magiker

En magiker är perfekt som mingel- och middagsunderhållning eller i en mässmonter. Vår favorit är Rufus Wiena som både erbjuder mingeltrolleri och spännande inspirationsseminarium, både hel- och halvdag samt en timme.
Han förtrollar gästerna med tankeläsning och sin fingerfärdighet när det gäller korttrick. En akt som passar utmärkt vid både mingel och middagar. Rufus är även en av de bättre i världen på “psykologiska illusioner” – han vet exempelvis vad du tänker på…

Mingeltrolleri från 20.000:-
Inspirationsseminarium från 20.000:-
Teman med Brainhacking, Memory eller Neuromagic

Alla priser är ex moms.

Rufus Wiena är en världsartist med hela världen som plattform. Han har uppträtt för en mängd storföretag och med stora artister runt om i världen. 2009 blev han Svensk mästare i kortmagi och 2014 knep han även en fjärdeplats vid Europamästerskapen i ”Close Up Magi”.

Rufus kan bokas för såväl svenska som internationella gäster

Läs mer

Memory
Brainhacking
Neuromagic

Pianist

En pianist som spelar och sjunger, ge en behaglig känsla till minglet. Från 8250:- exkl. moms

DJ

Vi erbjuder DJ:s för alla typer av event. Från 8250:- exkl. moms.

Coverband

Vill du ha full fart på ditt event? Vi bokar de bästa coverbanden. Från 33 000kr exkl. moms.

Kontakt

Vi har ett flertal samarbetspartners och ett brett utbud av både artister och färdiga underhållningskoncept.

Scenband

Vi har ett stort utbud av artister för att underhålla er kväll. Vi har alltifrån Jazz till Rock och stäm sång. De flesta av våra band har även ett paket pris när du bokar där tekniker ingår i total summan. Om ni endast är i behov utav artisterna själva, har ni även möjlighet till att endast boka dem med.

Alla våra priser är ex. moms.

Storbands­jazz på svenska

Markus Barske och Göteborg Jazz Orchestra – en hyllning till det svenska. Ingen lämnas oberörd när det arton man starka bandet tar sig an det svenska popundret med låtar av Cardigans, Håkan Hellström, Europe för att nämna några.
Markus Barske är sångaren/entertainern som tolkar låtarna i bästa crooner-anda. Göteborg Jazz Orchestra står för svänget och Andreas Hall har kreativt bearbetat den svenska popelitens låtskatt till det som enbart ett storband live kan erbjuda.

Pris Från 65.000:-

Alla priser är ex moms.

Jamladies

Jamladies består av tre rutinerade tjejer med lång erfarenhet av branschens absoluta toppskikt. Tillsammans bildar de en oslagbar trio som med charm, värme och glimt i ögat gör succé på ditt evenemang.
Jamladies har hundratals events i ryggen och kan med sin breda repertoar skräddarsy din kväll efter dina önskemål. Snygg show med fantastisk sång blandas med rent publikfrieri där ingen lämnas oberörd. Jamladies gör er tillställning till vad ni vill, oavsett om avsikten är att få gästerna att dansa, sjunga allsång, stå på borden, slå klackarna i taket eller bara njuta av tre röster i vacker stämsång.

Pris från 22.000:-

Alla priser är ex moms.

Gothenburg All Star

Detta är ett ungt och otroligt kompetent band. Under 2017 hittade man dem som husband på Operan i Göteborg i samband med uppsättningen Hair. Medlemmarna i bandet är flitigt anlitade och är även kompmusiker åt flera svenska artister. Bandet består i grunduppsättning av fyra musiker samt en kvinnlig sångerska. Detta går att komplettera med ytterligare artist eller sångare samt ev blås.

Pris från 25.000:-

Alla priser är ex moms.

Fröken Signe

En fullspäckad showkväll! Vill ni ha grym stämsång, ösig rockshow, finstämd bakgrundsmusik, en förstklassig julshow med luciatåg eller schlagerhits på löpande band? Då är Fröken Signe det ni söker. De bjuder på en sprakande show tillsammans med sin gitarrist och ingen kväll blir någonsin den andra lik. Ofta har fröknarna lika roligt från scen som gästerna.

Pris från 30.000:-

Alla priser är ex moms.