Festvåningar & eventlokaler

Vi har allt för fest och bankett under ett tak, från flexibla lokaler i olika storlekar till mat, dryck och hängiven personal. Välkommen till en fenomenal och flexibel miljö för evenemang av alla format. Vare sig det gäller ett jubileum, releasefester eller kick-off med ett fantasieggande tema. Vi kan skapa nästan vilken atmosfär som helst. Bolla din bankettmeny med våra duktiga kockar för att få oförglömlig kulinarisk upplevelse.

En intim födelsedagsmiddag för vännen, företagsfesten eller ett stort jubileumsfirande? Med själ och hjärta hjälper vi till och löser det du önskar.

Festvåningar

MIX

Innanför Svenska Mässans huvudentré hittar du Mix. Festvåning passar utmärkt för festliga kvällsaktiviteter med plats för 220 matgäster.

Bryggan

På Bryggan hamnar du på första parkett! Lokalen ligger direkt över vår entré med utsikt över myllret kring Korsvägen.

Seasons

En ombonad restaurang med möjlighet till både stora och små middagar. Fyra “rum”: The Terreace, Wintergarden, The Folly och Green room. Tillsammans blir de restaurang Seasons. Fyra rum i olika storlekar, alla olika men ändå ett. Inredda på olika sätt men med en röd tråd genom våra årstider.

Gothia Towers Ballroom

Gothia Towers Ballroom är helt unik med näst intill obegränsade möjligheter! Här finns en bankettsal med stor scen som både är mycket tekniskt välutrustad och stark – här kan vi ta in såväl bilar som symfoniorkestrar!

Imagine

Högst upp i vårt 3:e torn, på 29:e våningen, finns vår nya festvåning: Imagine. En fantastisk lokal med milsvid utsikt åt alla väderstreck. 100 meter över marken i Göteborgs högsta hus. Festvåningen med restaurang och skybar passar utmärkt för fester och arrangemang av olika slag. Jubileum, mingel, festmåltider, produktlanseringar, cocktailpartyn, exklusiva middagar – möjl...

Festlokaler

Scandinavium

Under parollen ”All under one roof” har vi även nöjet att erbjuda Scandinavium som eventhall. Här kan vi erbjuda sittande middag för 2 500 personer och vid sittande buffémiddag 1 700 personer. Önskar ni enklare mingelbuffé kan man vara så många som 6 000 personer!

West Banqueting Hall

West Banqueting Hall är en mycket uppskattad lokal för lanseringar, fester, events och mer. Den ljusa lokalen har egen entré och stora glasytor ut mot gatan. West Banqueting Hall kan utformas som en mindre sal på 665 m2, den perfekta ytan för mingel för upp till 400 personer. Vill du nyttja hela West Banqueting Hall för ditt event, skapar vi med enkelt grepp en middags- och festplats ...

East Banqueting Hall

East Banqueting Hall har fantastisk panoramautsikt mot Liseberg och en helt egen entré, och är lika perfekt för exklusiva event och utställningar som mingel eller fester. I East Banquting Hall har du plats att bjuda in hela 2 000 gäster!

Grand Center Banqueting Hall

Grand Center Banqueting Hall är vår senaste storsatsning och absolut ”state of the art” – perfekt för den stora festen eller banketten. Grand Center Banqueting Hall klarar 1 800 personer i sittande bankett eller 2 500 mingelgäster. Att den också ligger direkt vid vår huvudentré, gör logistiken smidig.

The Theatre

The Theatre är varken en teater eller restaurang. Det är något större. Mycket större. Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten – i en neonprydd ökenstad.