Konstutställning med Åsa Popp

10 januari – 6 februari

Utställning: “Light in the dark”

En unik & härlig utställning på besök hos oss på The Gallery!

“Jag heter Åsa Popp, är 40 år och bor i Solberga med min man Carl-Oscar och våra 3-åriga tvillingpojkar Adrian och Anthony.

Jag har målat så länge jag kan minnas och provat på alla möjliga medium. Växlar mest mellan akvarell och akryl men då och då även blyerts och kol. Måleriet ger en energi och en glädje som jag inte hittat i något annat.

Jag målar det jag tycker är estetiskt tilltalande. Människor, ögonblick, växter djur och byggnader som fastnar i minnet och som vill komma ut och visa sig. Jag målar det som kommer till mig och som gör avtryck.
Om du tittar på en utav mina målningar och letar efter en djupare meningen, fråga inte mig, leta inom dig själv.  Mina tavlor är inte någon gåta som är komplicerad att lösa.

Konst är för det mesta okomplicerad och jag vill inte att folk ska gå vilse i onödan. Vi är förvirrade nog som det är.”

Läs mer >>

Kontaktuppgifter:
Tel: 0707337709
E-mail: [email protected]

VÄLKOMMEN