Konstutställning i the Gallery: Vårt Göteborg

Välkommen till en inspirerande utställning i The Gallery 5 – 25 april.
2 konstnärer visar upp sina verk tillsammans, David & Carina Kihlberg visar olja, akvarell och akryl.

OM DAVID & CARINA

Carina och David träffades på Nya Domen Konstskola för 20 år sedan och bor nu tillsammans i Göteborg. Båda med ett starkt intresse för bilder. 

Carina arbetade då mest med grafik men började senare att arbeta mer med att måla i akryl och akvarell. Carina inspireras av naturen och lägger gärna till abstrakta former i sina målningar. De mystiska och ibland öde platser som förekommer i Carinas målningar är lockande för fantasin. David har jobbat med bilder från Göteborg och Bohuslän där sommarstugan ligger. Två platser som ligger honom varmt om hjärtat. 


David berättar: 

Jag hängde ofta i min fars Atelje´ när jag växte upp. Han lärde mig hur man gör färg från grunden och hur man målar med tempera. Numera målar jag bara i olja. Det är här jag finner mest glädje. Även om det är svettigt att tvätta penslarna. Porträttmåleri är också något som jag gillar, du kan även se några av mina porträtt i denna utställning.

 

Kom förbi och njut av konst en stund! Låt konstens språk landa i vad dina tankar och associationer i bilderna låter dig uppleva.

Välkommen!

    

       

 

Kontaktuppgifter;
David & Carina Kihlberg

Mail Carina: [email protected]
Mobil: 0768-340657
Instagram: @carinakihlbergart

Mail David: [email protected]
Mobila: 0733-444675
Hemsida: www.davidsbilder.com
Instagram: kihlberg_painting