Konstutställning i The Gallery: This is what we do!

6 juni – 28 augusti

Konstnärerna Alexander Fjelnseth, Jessica Jämting och Anna Lena Mayor Ekeblad hälsar dig varmt välkommen till utställningen ”This is what we do!” 

På Gothia Towers visas en sam-utställning med konst. The Gallery är öppet alla dagar, fri entre.
Kom förbi och kolla in deras grymma konst i The Gallery, Gothia Towers. De tre konstnärerna har alla olika manér och sätt att uttrycka sin konstnärlighet på. Det som för dem samman är en gemensam passion för färg och att skapa — så mycket att de till och med gjort det till sitt yrke! Utställningens samlingsnamn ”This is what we do!” Är svaret på frågan som konstnärerna ofta får: ”Jaha. Och vad jobbar ni med då?”

VERNISSAGE 6 JUNI – THE GALLERY GOTHIA TOWERS
På nationaldagen den 6 juni bjuder vi in till vernissage kl 15.00 – 19.00 på Gothia Towers.
Då har du möjlighet att höra konstnärerna berätta om sina verk och självklart går det bra att köpa tavlor, prints och utvalda bruksföremål direkt på plats i galleriet.
De 25 första besökarna får dessutom en liten present — så se till att vara där i tid. Varmt välkommen!

Inget OSA krävs — bara kom som du är!

Välkomna in till The Gallery och ta del av det som är konstnärernas vardag.

 

Besök deras atljé
Vill du veta mer om hantverket – kan du också göra en utflykt  till deras ateljéer på Hantverket Väst. De tre konstnärerna har också sina egna ateljéer på Hantverket Väst på Slakthusområdet där de även delar verkstad och galleri. I huset finns flera kreatörer och konstnärer inom diverse olika hantverksyrken som till exempel keramik, silversmide och fotografi dessutom håller flera av husets medlemmar workshops och kurser.

Hantverket Väst – så tar du dig dit:
Hoppar du på spårvagn nummer 6 eller 8 utanför Gothia Towers är snabbt du framme vid hållplatsen Gamlestads Torg. Därifrån promenerar du in på Slakthusområdet via en gångtunnel som leder under järnvägsspåren. Slakthusområdet är en inspirerande och blomstrande plats för lokala, kreativa näringar. Granne med konstnärernas hus finns t ex olika restauranger, ett bryggeri, ett vinmakeri, en ostmakare, ett kafferosteri och diverse trädgårdsverksamheter.
www.hantverketvast.se

 

OM KONSTNÄRERNA:

Alexander Fjelnseth är konstnär. Han målar med oljefärger i en stil som bäst beskrivs som impressionistisk fotorealism och vill bjuda in till reflektion med sin konst.
Instagram: @afjelnseth
www.alexanderfjelnseth.com

   

Jessica Jämting är konstnär & designer. Hon älskar mönster, färg och form och jobbar fritt med olika tekniker som akrylpennor, akvarell och tusch.
Instagram: @jessicajamting.art
www.jessicajamting.se

      

Anna Lena Mayor Ekeblad är konstnär, illustratör och skribent. ”Konst ska vara kul, lätt och något som sprider glädje och ger en bra känsla i magen.” Hon illustrerar med tusch, målar med akryl och skapar diverse bruksföremål — en kreativ blandning helt enkelt.
Instagram:@mayorekeblad 
www.mayorekeblad.se